Terör örgütü yandaşları polise saldırdı

Adana'da PKK yandaşlarının Gemlik’e girmesine izin verilmemesini protesto eden bir grup, polise taş, molotof ve havai fişek ile saldırdı.

Terör örgütü yandaşları polise saldırdı
Terör örgütü yandaşları polise saldırdı
GİRİŞ 09.10.2011 16:51 GÜNCELLEME 09.10.2011 16:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Şakirpaşa Mahallesi Ova 2 Caddesi'nde toplanan yüzleri maskeli bir grup, terör örgütü lehine slogan atıp lastik yakarak, yolu trafiğe kapattı. Grup, izinsiz gösterilere karşı tedbir amacıyla gelen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerine taş ve molotof ile saldırdı. Bunun üzerine polis ekipleri gruba, panzer ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) su ile biber gazı sıkarak müdahale etti. Müdahale sırasında caddenin gerisine doğru çekilen grup, polise çok taş ve molotof attı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mahallede gösteriler aralıklarla sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • mehmet ali 12 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun ey adanalılar!.bu alçaklara adanayı teslim ettiniz. bir dilim ekmek için adanaya tarım işçisi olarak gelipadanalıların insafı ve merhameti ile oraya yerleşen bu akbabalar bu gün adanaın başına bela olmuş adanayı yaşanamaz hale getirmişlerdir.ne yazık ki mersin ilimiz de bu apaçilerin işgaliyle öz benliğini kaybetmiş adeta bir kürt şehri olmuş.ne oldu buraların yerli halkına.bu çapulculara memleketinizi bu kadar kolay mı teslim ediyorsunuz.artık evlerinize polis gözetiminde mi gideceksiniz?densiz misafirin ev sahibini kaçırmaya çalışıp yerine konması numaralkarına daha ne kadar seyirci kalacaksınız?
    Cevapla
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    polise saldırı. polise hergangi bir saldırıya maruz kaldığında vurma yetkisi verilsin bak saldırabiliyorlar mı. biz dünya ülkelerinin tepkisine göre iş yaparsak sonumuz alemin lafıyla eşeği sırtlayan nasrettin hoca fıkrasına benzer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı