Annesi ile teyzesi erkeklere pazarladı

Karaman'da 14 yaşındaki kız, annesi ile teyzesinin zorla erkeklere pazarladığını iddia ederek, polise başvurdu. Çocuğa cinsel istismar iddiasıyla biri kadın 8 kişi tutuklandı.

Annesi ile teyzesi erkeklere pazarladı
Annesi ile teyzesi erkeklere pazarladı
GİRİŞ 01.12.2011 10:36 GÜNCELLEME 01.12.2011 10:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir yıldır teyzesi ile birlikte kalan K.Ç. (14), annesi H.C. (36) ile teyzesi F.S'nin (28) kendisini zorla erkeklere pazarladığını iddia ederek, polise başvurdu.

Polis, K.Ç'nin verdiği bilgiler doğrultusunda, annesi, teyzesi ve küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen S.K. (26), K.U. (31), Y.S. (25), H.D. (47), Ö.N.A. (24), Y.B. (31) ile M.K'yi (30) gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edilen sanıklardan küçük kızın teyzesi ile 7 erkek tutuklandı, anne H.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

K.Ç, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Annesi ile babası ayrılan K.Ç'nin, annesinin başka bir erkekle evlenmesi üzerine küçük yaşta dedesinin yanına yerleştiği, 2 yıl önce Mersin'in Mut ilçesinde tecavüze uğradığı, yaklaşık 1 yıldır da teyzesinin yanında kaldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • kasım yurtlu 12 yıl önce Şikayet Et
    İSLAMA SALDIRAN KEMALİST YOBAZLAR ESERİNİZLE ÖVÜNEBİLİRSİNİZ MANEVİYATI BOZUKLAR. Sizin eserinizdir. övünebilirsiniz. Zinacıları, ağzı bozukları TBMM ne sokarak bu ülkeye ne kadar zarar verdiğinizin farkında bile değilsiniz. Adam utanmasa yine partinin başına geçip halktan oy isteyecek. yazıklar olsun sizlere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir