Pompalı tüfekle kahvehane bastılar

Ankara’da bir kahvehaneyi kar maskesi takıp pompalı tüfekle basan grubun rast gele ateş açması sonucu meydana gelen olayda 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.12.2011 11:45 GÜNCELLEME 07.12.2011 11:45

 Zanlılar kaçarken bir polisi memurunu da yaraladı. Yaşanan olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçarken bir kişinin maskesini kaldırması sonucu zanlıların izini buldu. Polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan Kerem D., Sedat Y., Mihdi A. ile Murat T. tutuklanırken Ahmet Y. İse serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirlenen 2 kişinin ise arandığı bildirildi.

Olay, Ulus Bentderesi Caddesi üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, husumet içerisinde oldukları grubun kahvehanede olduğunu öğrenen kar maskeli pompalı tüfekli, bir grup kıraathaneyi bastı. Kahvehaneye giren şahıslar, sağa sola rast gele ateş açarak 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Baskının ardından şahıslar buradan hızla uzaklaşırken, bölgede devriye atan polisler grubu takibe aldı. Zanlıları takip eden Yıldırım ekiplerine bağlı Mustafa Şahin adlı polis memuru grubun açtığı ateş sonucu ayağından yaralandı. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kahvehane baskın anı ve sonrası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, yüzleri maskeli grup ellerinde pompalı tüfekle kahvehaneye doğru koşuyor. Kahvehaneye giren şahısların ateş açması üzerine çevrede bir hareketlilik görülüyor. Silah seslerini duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, bir çocuğun korkudan annesine sarılıyor. Yaşanan olayın ardından zanlılar, kahvehaneden hızla uzaklaşıyor. Ellerinde pompalı tüfekle koşan şahıslardan bazılarının kar maskesini çıkardığı görülüyor. Silah seslerini duyan çevrede devriye gezen yunus ekipleri de koşan şahısları yakalamak için peşlerinden koşuyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı