5 saniyede arabayı böyle soydular!

Pendik'te cuma namazı için Kurtköy Ulu Camii gelen vatandaşların araçlarını soyan hırsızlar güvenlik kameralarına takılırken, araçları soyma hızları ve yöntemleri ise şaşırttı.

GİRİŞ 08.12.2011 18:44 GÜNCELLEME 08.12.2011 18:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kamera görüntülerinde özel bir araçla gelen hırsızlar, soyacakları otomobilin yanına park ediyor. Bir hırsız ortalığı kontrol ederken diğeri ise aracının iki kapısını kendisine perde yaparak soyacağı otomobilin kapısını açıyor. Hırsızların otomobilin kapısını açmasının birkaç saniye sürdüğü görülüyor. Aracın önce ön koltukları ve torpido gözünü kontrol eden hırsızlar, bagajı da açarak içerisinden çantayı alarak kayıplara karışıyor.

Cuma vakti bölgeye gelen hırsızların 3 arabayı aynı yöntemle soyduğu öne sürülüyor. Araçlardan birinin sahibi olan Mehmet Cihangir bir miktar para olan cüzdanı, çantası ve navigasyon cihazının çalındığını ifade etti. Polis güvenlik kameralarına yansıyan hırsızları arıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • samet 12 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sıze... yaptıgınız hırsızlıklarla kaç tane ailenin ocağına yıktınız...Allah sizin belasını versin...birde önemli bir kişinin bişeyine zarar gelınce polis hemen buluyo...ama sıradan vatandas olunca bız sıze haber veririz deyıp ilgilenmiyolar...bu hırsızlarada devlatın adam gibi ceza vermesi gerekiyo artık..
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 12 yıl önce Şikayet Et
    ASIL SUÇLU KİM..... Adamlar futbol maçlarını sabote edip şike yaparlar,bizim vekiller kanun çıkarıp bu adamları dışarı çıkarmanın hesabını yapar.Yada masum bir vatandaş,evinin yada aracının kapısını kilitler.Böyle adi hırsızlar gündüz gözüne rahatça milletin malını kendi malı gibi çalar.Suçlu kim derseniz,bu adamlara kızanın aklına şaşarım.Asıl suçlu bu adamlara çalın diyen kanunları yapanlardır.Şimdi diyelim o araç senin adamları fark ettin ne yapabilirsin? Yada polissin yada savcı bu kanunlarla bu aşağılık hırsızlara ne diyebilirsin.Şimdi hırsızlık yapan bu adamlara adam gibi ceza versen,diğer hırsızlar değil malını çalmaya kapının zilini çalabilirmi?Maalesef her tarafımızı hırsızlar sarmış,kanunlarda onların emrinde,Batının ceza kanunları bize uygun değil.Adam gibi bize uyan kanunları getirin bak bunun gibi ortada bir tane sokak faresi kalıyor mu?...
    Cevapla
  • ihsan karagüney 12 yıl önce Şikayet Et
    ADALET YOK. Tam profesyoneller.Bu adamlar bu cesareti nereden alıyor biliyormusunuz. HÜKÜMETTEN .Çünkü Memlekette ADALET YOK.Bu insanları Mahkemeler cezalandıramıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!