Patnos'ta iki minibüs kundaklandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde kimlikleri belirlenmeyen kişiler iki minibüsü kundaklayıp kayıplara karıştı.

Patnos'ta iki minibüs kundaklandı
Patnos'ta iki minibüs kundaklandı
GİRİŞ 21.12.2011 21:29 GÜNCELLEME 21.12.2011 21:29

Alınan bilgilere göre Patnos ilçesinde özel bir rehabilitasyon ve eğitim merkezi önündeki iki minibüsü kundaklayarak yakan kişiler kayıplara karıştı. Rehabilitasyon ve eğitim kurumu sahibi ve Patnos’ta tanınmış işadamlarından Yılmaz Sarıçınar yaptığı açıklamada, "Memleketim için hizmet etmek benim için bir onurdur. Ama böyle mide bulandırıcı olaylarla karşı karşıya gelmek beni yürekten sarstı. Patnos’ta beyaz eşya bayiliği, rehabilitasyon merkezi, özel eğitim merkezi ve özel güvenlik okulu olmak üzere 5 ayrı dalda yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlıyorum. Bu yapmış olduğum yatırımların bana bu şekilde geri dönmesi beni çok derinden sarstı." dedi.

Sarıçınar, Patnos tarihinde araç kundaklamanın bir ilk olduğunu, iki aracının da rehabilitasyon ve özel eğitim okulunun servis aracı olduğunu, iki aracın da yanarak kullanılmaz hale geldiğini söyledi. Sarıçınar, "Hem memleketimin hem de benim adımın bu şekilde anılması beni çok üzmüştür." dedi.

Araç kundaklama olayının dün gece olduğunu belirten Sarıçınar, olay yerinden kaçan ve yaşları 15-16 olan 3 çocuğun güvenlik kameralarınca tespit edildiğini ve olayın geniş kapsamlı olarak araştırıldığını söyledi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası