Sevdiği kızı vurdu sonra intihar etti

Adana'da evli ve 2 çocuk babası bir kişi, hoşlandığı ancak karşılık görmediği iddia edilen genç kadını çalıştığı kuyumcuda başından vurdu, ardından intihar etti.

Sevdiği kızı vurdu sonra intihar etti
Sevdiği kızı vurdu sonra intihar etti
GİRİŞ 03.01.2012 15:00 GÜNCELLEME 03.01.2012 15:00

Alınan bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası Yıldıray Yeşilçay (37), hoşlandığı ancak karşılık alamadığı iddia edilen Emine Y'nin (30) çalıştığı, 5 Ocak Meydanı'ndaki kuyumcuya giderek, belindeki silahı çekti ve içerdekilerin dışarı çıkmasını istedi.

Yeşilçay, daha sonra Emine Y'nin başına bir el ateş edip, daha sonra aynı silahı kendi kafasına doğrultarak tetiğe bastı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Emine Y, Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri, Yeşilçay'ın olay yerinde öldüğünü belirledi.

Hastanede yoğun bakım ünitesine kaldırılan Emine Y'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Emine Y'nin olay yerine gelen babası ve annesi ise saldırgana tepki gösterdi.

Yeşilçay'ın, geçmişte komşu oldukları Emine Y'den hoşlandığı, geçen yıl yaz aylarında ailesine giderek, genç kadınla evlenmek istediğini söylediği öğrenildi. Ancak, Emine Y. ve ailesinin, Yeşilçay'ın evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrenince bu teklifi ret ettiği kaydedildi.

Yeşilçay'ın telefon mesajlarıyla bir süredir Emine Y'yi rahatsız ettiği, bu nedenle genç kadının ailesi tarafından iş yerine getirip götürüldüğü belirtildi.

Bu arada, Yeşilçay tarafından içeriden çıkarılan kuyumcu çalışanı Sedat İlkbahar da polis tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından Yeşilçay'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yeşilçay'ın eşinin olay sırasında pazar alışverişinde olduğu ve yaşananları arkadaşlarından öğrendiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!