Karısını öldüren adama müebbet!

Adana'da, karısını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Karısını öldüren adama müebbet!
Karısını öldüren adama müebbet!
GİRİŞ 06.03.2012 15:20 GÜNCELLEME 06.03.2012 15:20

Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, 10 Mart 2011 tarihinde Hurmalı Mahallesi 4. Sokak Türker Apartmanı'nda 2 çocuk annesi eşi Sevgi Sağlam'ı (29) tabancayla öldürdükten sonra polise teslim olup tutuklanan Hasan Sağlam (34) hazır bulundu.

Sanık Hasan Sağlam, karar duruşmasında, olay günü barda olduğunu söyledi.

Babasının, bulunduğu yere gelip kendisini eve götürdüğünü belirten Hasan Sağlam, ''Evde kapıyı karım açtı. Odaya geçip üzerimi değiştirdim. Evin içinde erkek ve bayan sesi duydum. Asansör sesi ile kapının kapatıldığını duyunca ayakkabılıkta bulunan silahı alıp ateş ettim. Eşimin vurulduğunu fark ettim'' dedi.

Karısını öldürdüğüne pişman olduğunu belirten Hasan Sağlam, ifadesini şöyle sürdürdü:

''Eşimi çok seviyordum. Sabah kalktığımda çocuklarımın odasına gidip onlara sarıldım. Annelerini görmemeleri için de karımın cesedinin üzerini battaniye ile örttüm. Sonra çocuklarımı alıp annemin yanına götürdüm. Olay sırasında aklım başımda değildi.''

Mahkeme heyeti, yapılan duruşma sonunda Hasan Sağlam'ı önce ağırlaştırılmış müebbet hapse, daha sonra pişman olması nedeniyle cezasında indirim yaparak müebbet hapse mahkum etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde