İzmir Çiğli'de eski koca dehşeti

Çiğli ilçesinde bir kişi, eski eşi olduğu öğrenilen kadını silahla rehin aldı.

İzmir Çiğli'de eski koca dehşeti
İzmir Çiğli'de eski koca dehşeti
GİRİŞ 24.07.2012 19:46 GÜNCELLEME 24.07.2012 22:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, tabancalı bir kişinin Köyiçi Caddesi 8061 Sokak'ta faaliyet gösteren iş yerine girerek bir kadını rehin aldığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, zanlıyı ikna etmeye çalıştı.

Alkollü olduğu ileri sürülen zanlının, rehin aldığı kadının eski eşi olduğu öğrenildi. Yaklaşık 2 saat boyunca iş yerinde kadını rehin alan şüpheli, polisin kendisine yaklaşmaması için bir el yere ateş etti.

Mağazadan 2 saat sonra çıkan zanlı, silah zoruyla ticari taksiye bindirdiği kadınla olay yerinden kaçtı.

ZANLI YAKALANDI
Çiğli ilçesinde, eski eşi olduğu bildirilen kadını rehin alarak, Aliağa ilçesinde kaldığı otele götüren ve burada kendisini ikna etmeye çalışan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Saygılı'yı bıçakla yaralayan zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı, kadın kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Köyiçi Caddesi 8061 Sokak'ta faaliyet gösteren iş yerine girerek eski eşi Y.B'yi (25) rehin alan şüpheli K.T. (37), 2 saat burada kaldıktan sonra eski eşini silah zoruyla taksiye bindirerek, Aliağa yönüne hareket etti. Polis ekipleri de zanlının kullandığı ticari aracı takibe başladı.

Aliağa'da taksiden inip av malzemeleri satan bir iş yerine girerek, pompalı tüfek gasbeden zanlı yeniden taksiye bindi, rehin aldığı kadınla kaldığı otele gitti.

Özel Harekat ekipleri bölgede önlem aldı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Saygılı, otele girerek zanlıyı eyleminden vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı.

Zanlının bir anlık dalgınlığından yararlanan Saygılı, elindeki tüfeği alarak, K.B'yi yakaladı. Zanlı bu sırada Emniyet Müdür Yardımcısı Saygılı'yı bıçakla ayağından yaraladı.

Zanlının, Çiğli'de iş yerinde eski eşini rehin aldığı sırada, iş yeri çalışanlarından Ercan Akın'ı da tabancayla yaraladığı bildirildi. Emniyet Müdür Yardımcısı Saygılı, Aliağa Devlet Hastanesi'ne, Ercan Akın da Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yaralıların ve Y.B'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tabancalı bir kişinin akşam saatlerinde, Köyiçi Caddesi 8061 Sokak'ta faaliyet gösteren iş yerine girerek bir kadını rehin aldığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri gitmiş, yaklaşık 2 saat boyunca iş yerinde kadını rehin alan ve polisin kendisine yaklaşmaması için yere ateş eden zanlı, silah zoruyla kadını taksiye bindirerek kaçmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Fatih ışık 11 yıl önce Şikayet Et
    allah korusun. ama bu kadını da polis koruyamaycak gibi gözüküyor. yine yakalayıp öldürür bu sefer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma