Gözaltına alınan kadınlar polis aracına pisledi

Trabzon’da, şehir merkezinde birkaç işyerinde tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kadın, önce ekip otosuna, sonra da karakoldaki nezarete tuvaletlerini yaptı.

Gözaltına alınan kadınlar polis aracına pisledi
Gözaltına alınan kadınlar polis aracına pisledi
GİRİŞ 31.08.2012 07:39 GÜNCELLEME 31.08.2012 09:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Pis koku yayılması üzerine polisler karakoldan dışarı kaçtı.

Saat 15.00 sıralarında polisi arayan bir işyeri sahibi, 15 yaşlarında esmer bir kız ile yanındaki kadınların, tırnakçılık yaparak para çalmaya çalıştıkları yolunda ihbarda bulundu. Bunun üzerine kentin değişik yerlerine operasyon düzenleyen polis, 6 kadını gözaltına alarak minibüsle karakola götürdü. Çarşı Polis Merkezi’ne getirilen kadınların, araca pisledikleri görüldü. Karakolda da üst araması yaptırmamakta direnen kadınlar daha sonra da konuldukları nezarete tuvaletlerini yaptı. Pis koku yayılması üzerine polisler karakoldan dışarı kaçtı, bazı polisler de ıslak mendillerle burunlarını tutarak karakola girdi. Ardından karakolda temizliğe başlandı.

Dolandırıcılık suçlamasıyla sorgulanan kadınlar, sağlık kontrolü için hastaneye götürülecek, ardından da adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 16
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    madem öyle yapıyorlar. kalkıp polis otosuna ve nezarethaneye pisliyorlarsa... o zaman bunlara deli gömleği giydirip,polis arabası değil ,tımarhane arabasına bindireceksiniz,nezarethaneye değil,tımarhaneye atacaksınız. orda ne isterlerse yapsınlar,tabii yaptırırlarsa... onların hakkından deli doktorları ve hastabakıcıları gelir.basarlar iğneyi,basarlar soğuk suyu akılları başlarına gelir.
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    pislik bunlar. benim iş yerine de çok gelirler. kovalarım. çoğu zaman çıkmazlar. polis çağıracam diyorum umursamıyorlar. üstlik birde bana sarktı diye tehdit ediyorlar. bende senin neyine sarkacam len deyip hakaret edip kovuyorum. polise bunu yaptılarsa iyice tırstım...
    Cevapla
  • Metin Temur 11 yıl önce Şikayet Et
    cihan bey. o ıgrenc mahluklari kandıle götürüp birakmak lazim degilmi? bu ülke bu veya buna benzer pılıklerden temizlenmedigi sürece bu ülkede rahat ve huzur bulmak cok zor!!!
    Cevapla
  • nef arkeder 11 yıl önce Şikayet Et
    kameraları kapatmayı unutmayın !!!. inşallah o pisledikleri şeyleri yedirmişsinizdir...bu arada onlar karınlarını doyururken pislikleriyle ,kameraları kayıttan cıkarın başınız belaya girmesin.bide etkisini yavaş yavaş gösteren şekere bulanmış zehir dağıtsanız ? yavaş yavaş geberseler kökleri kurusa.son bahar temizliği ??
    Cevapla
  • Heyecanlı Çocuk 11 yıl önce Şikayet Et
    kapıyı kitleyin . pislediler ya kitleyeceksin abicim kapıyı kokudan ölsünler siz kim oluyorsunuzda pisliyorsunuz böylelerini sopadan geçireceksin...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!