Fatma Nur'u bağladı boğarak öldürdü

Arkadaşıyla yaşayan üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'in evde bağlanmış ve yarı çıplak halde cesedi bulundu. Katil zanlısı olarak, genç kızın evine internet bağlantısı yapmaya gelen bir kişi gözaltına alındı

Fatma Nur'u bağladı boğarak öldürdü
Fatma Nur'u bağladı boğarak öldürdü
GİRİŞ 15.10.2012 08:23 GÜNCELLEME 15.10.2012 08:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Bahçelievler'de, üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik yeni taşındığı evde ağzı, elleri ve bacakları koli bantıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü.

Yarı çıplak bulunan genç kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak.

İnternet bağlantısı için binaya girip 1 saat 15 dakika sonra dışarı çıkan genç, binanın kamera kayıtlarından teşhis edildi. Cinayet zanlısı ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

ZANLI KAMERADA

Fatma Nur Çelik'in arkadaşının dışarı çıkmasını fırsat bilen zanlı dün saat 17.00 sıralarında binaya geldi. Kapı girişinde bulunan kamera kayıtlarına göre şüpheli hareketler yapan zanlı kapı önünde sigara içip binaya giriyor. Katil zanlısı kamera kayıtlarına göre 18.15'te binadan çıkıyor.

Saat 22.00 sıralarında eve gelip Fatma Nur'un cesedini bulan arkadaşının polise verdiği ifadede "Evde koli bandımız yoktu" demesi katilin eve hazırlıklı geldiği iddiasını güçlendiriyor. Çelik'in arkadaşı polise verdiği ifadede internet bağlamaya gelen gencin arkadaşını rahatsız ettiği bilgisini verdi. Polis binanın güvenlik kamerası kayıtlarına el koyarak Çelik'in arkadaşına görüntüleri izlettirdi.

Genç kız, akşam saatlerinde binaya giren internetçi genci polislere gösterdi. Polis yaptığı araştırmayla zanlının kimliğine ulaşarak, şüpheliyi gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • elif suzan 11 yıl önce Şikayet Et
    son osmanlıya cevap. "son osmanlı" olayın kız çocuğu ya da erkek çocuğuyla ne ilgisi var. bir sapıktan bahsediyoruz sınır tanımayan bir sapık. bunun bir kaç erkekle muhatap olmakla kıyaslanması ne kadar alakasızca. her insan da erkek olsun kadın olsun günah işlemeye meyil vardır. bunu kızlara ya da kadınlara tahsis etmek çok büyük bir gaflettir. bizler sahabe ve tabiin kadınlarını da biliyoruz. gayet sosyal ilim halkaları kurabilen insanlardı. zaten sizler gibi kadınları yalnızca cinsel obje gibi görüp camiye dahi göndermeyen, evlere kapatan zihniyetin bence bu tarz sapıklardan temelde hiç bir farkı yok.
    Cevapla
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    suç kimin 2. gelelim babaya bu vicdan azabı ile yaşayabilirse yaşasın hanefi fukahasına göre bir kadın fitne ortamında velisi yanında olmadan camiye ilim öğrenmeye bile gidemez kıyası siz yapın artık.bu olaylardan sonra hiç bir anne baba unutmasınki kızlarınız evinizden uzakta neler yaşıyor bunu asla bilemiyorsunuz.ama her zaman bir kaç erkekle muattap olabilme ihtimalleri hep vardır ne kadar güvenirseniz güvenin kız çocuğu iradesi zayıf hata yapmaya meyillidir
    Cevapla
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    suç kimin 1. bir kere katili idam edeceksin bu kesin.ama kız ve babasıda masum değil.katil eve nasıl girebilirki o kadar uzun bir zaman reddetiği bir erkeği nasıl tutar evde eve nasıl alır yaptığı bir hata namusuna ve canına mal oldu yazılacak çok şey var.babanın kızı yanlız başına evinden uzağa göndermesinden tutunda gidip rasgele birini eve internet bağlantısı için çağırmaya kadar.üniversite kızları çok dikkatsiz ve düşüncesiz.aslında kız için çok şey yazılır ama bir işe yaramaz çünkü artık hayatta değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı