Polisin aradığı otomobili çukura gömmüşler

Farklı şehirlerde ve Malatya'da durdurulmak istenen fakat ikazlara uymayarak kaçan otomobilin, bir bahçeye açılan çukurda saklandığı ortaya çıktı.

Polisin aradığı otomobili çukura gömmüşler
Polisin aradığı otomobili çukura gömmüşler
GİRİŞ 03.11.2012 21:17 GÜNCELLEME 03.11.2012 21:17

Alınan bilgilere göre, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Gaziantep'de şehirler arası yolda görülen beyaz renkli otomobil, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde ve Malatya'nın Sürgü beldesindeki uygulama noktalarında durmayarak kaçtı. Malatya şehir merkezinin girişinde de durdurulmak istenen otomobil, yine kaçtı. Otomobilin polis ve jandarma ekiplerinden sürekli kaçması, kamuoyunda bomba yüklü olabileceği iddialarını gündeme getirdi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araca ulaşmak için 24 saat süreyle şehir giriş ve çıkışlarında önlem alırken, otomobilin Malatya sınırlarından geçmemesi üzerine en son kaçtığı Sivas Karayolu üzerinde araştırma yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda otomobilin, Hekimhan ilçesinde bir şahsın bahçesine açılan çukurda saklandığı ortaya çıktı. Yapılan incelemede otomobilin, bahçede açılan özel çukura konduğu, üzerinin branda ve odun parçaları ile örtülmek suretiyle gizlendiği tespit edildi.

Aracın Kurban Bayramı'nın 1. günü Hatay ilinde M.C.Ö., A.G. ve Y.Y. isimli şahıslarca çalındığı ve M.C.Ö.'nün otomobili jandarma ve polis uygulama noktalarından kaçırarak Hekimhan'daki amcasını evinin bahçesine getirdiği ve burada açılan çukura sakladığı belirlendi.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda TEM ve Özel Harekat polisleri de görev aldı. Çukura gizlenen otomobil, çekici ile çıkartıldı ve emanete alındı.
Bahçe içerisinde yapılan incelemede değişik araçlara ait lastikler, oto anahtarları ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan M.C.Ö., A.G. ve Y.Y. adlı şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!