Uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı

İskenderun ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 15 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı
Uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı
GİRİŞ 13.11.2012 09:23 GÜNCELLEME 13.11.2012 09:23

İl Emniyet Müdürlüğü ile İskenderun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı 250 polisin katılımıyla, daha önceki uyuşturucu operasyonlarının devamı olarak 15 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

İlçeye bağlı Kocatepe, Gültepe, Barıştepe, Buluttepe, Dumlupınar, Esentepe ve Yıldırımtepe Mahallelerinde, özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Narkotik dedektör köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda gözaltına alınanların uyuşturucu madde satmak, bulundurmak, hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan arandığı belirtildi.

Operasyona katılan İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Uyuşturucuya karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Kılıç, ''Uyuşturucu konusunda en son kişi kalana kadar operasyonlar devam edecek. Kesinlikle zehir tacirlerinin insanlarımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Bunu herkes iyi bilsin. Bu bir insanlık suçudur. Tüm dünyada da böyledir'' dedi.

Operasyona İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve grup amirleri de katıldı.

Aynı soruşturma kapsamında, geçtiğimiz günlerde düzenlenen iki operasyonda gözaltına alınan 40 kişi tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor