Hırsızlık zanlısının gazetecilerden ilginç isteği

Hırsızlık ve yağma suçlarına karıştıkları iddia edilen ve adliyeye sevk edilen 10 zanlıdan biri, çıkışta fotoğrafını çeken gazetecilerden bakın ne istedi.

Hırsızlık zanlısının gazetecilerden ilginç isteği
Hırsızlık zanlısının gazetecilerden ilginç isteği
GİRİŞ 27.12.2012 11:01 GÜNCELLEME 27.12.2012 19:36

Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü çeşitli zamanlarda hırsızlık ve yağma olayına karışan 10 şüpheli Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro grup amirliğinin düzenlediği operasyonda yakaladı.

Aralarında 18 yaş altında 4 şüphelinin de bulunduğu toplam 10 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından şüpheliler R.T, E.Ö, M.B, R.Ö, C.K, Y.C, V.Ö, Z.Ç, M.Ö ve T.A Didim Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin emniyetten çıkarılışı esnasında şüphelilerden birisi "Bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde paylaşın. Yorum yapmam lazım" dedi.

Şüpheliler daha sonra Didim Adliyesine sevk edildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ise operasyon sonunda ele geçirilen malzemeleri basınla paylaştı. Operasyon kapsamında ele geçirilen malzemeler arasında ‘1 adet tabanca, 4 adet LCD TV, 1 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet fotoğraf makinesi, 3 cep telefonu, 2 adet tüfek ve çok sayıda fişek, çalıntı araba teypleri, 1 adet bilgisayar kasası, 2 adet sprey makinesi ve kaynak makinesi ele geçirildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ise yaptığı yazılı basın açıklamasında Adli mercilerin destekleri ile yapılan operasyonda çok sayıda hırsızlık malının ele geçirildiğini belirterek ilçede meydana gelen birçok hırsızlık ve yağma olayının aydınlatıldığını belirtti. İlçe Emniyet Müdürlüğü bu tür konularda halkın duyarlılığının önemli olduğunu belirterek, ilçenin huzur ve güveni doğrultusunda çalışmaların süreceği mesajını verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı