Hırsızlar ilçede soymadık yer bırakmadı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde dün gece 20 işyeri, 3 okul ve 1 tuvaletten hırsızlık olayı gerçekleştirildi. Kar maskeli olduğu belirlenen hırsızların, 20 işyerinin de kapısını zorladığı belirlendi.

Hırsızlar ilçede soymadık yer bırakmadı
Hırsızlar ilçede soymadık yer bırakmadı
GİRİŞ 04.01.2013 11:56 GÜNCELLEME 04.01.2013 12:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suşehri ilçe merkezinde dün 24.00 ile 04.00 saatleri arasında fırın, manav, market, hırdavat ve kasap dükkanından oluşan 20 işyeri, 3 okul ve 1 umumi tuvalete hırsız girdi. Organize olarak gerçekleştiği sanılan hırsızlık, sabah işyerlerini açmaya giden esnafın kapıları açık halde bulması ile anlaşıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ihbar gelmesinin ardından inceleme başlatıldı. İşyerlerine giren hırsızların para ve sigara çaldıkları tespit edildi. Hırsızların 20 civarında işyerinin ise kapısını zorladıkları ama açamadıkları belirlendi. İşyerlerinden çalınan para miktarı ise henüz açıklanmadı.

3 DE OKULA GİRDİLER

Dükkanların yanı sıra ilçede bulunan Cumhuriyet Ortaokulu, Kemalpaşa İlkokulu ve Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne de giren hırsızların Cumhuriyet Ortaokulu kantininden 30 lira, Kemalpaşa İlkokulu'ndan 10 lira, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden ise bir öğretmene ait kamerayı çaldıkları tespit edildi.

TUVALETİ DE SOYDULAR

Suşehri ilçesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin, Balhatun Camisi yanındaki umumi tuvalete de girdikleri ortaya çıktı. Hırsızların tuvalet çekmecesinden ise 130 lira çaldıkları anlaşıldı.

Olay sonrası geniş çaplı inceleme başlatılırken, çevredeki bazı işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 kişinin kar maskesi taktıkları belirlendi. Görüntülerden de yola çıkarak hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Gri renkli bir otomobille kaçtıkları sanılan şüphelilerin, ilçe ve şehir dışına çıkma ihtimali üzerine çevre illere de bilgi verildi. Olayı gerçekleştirenlerin 3 kişi oldukları sanılıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • KANAS 1 11 yıl önce Şikayet Et
    hirsizliktan korkuyorum. onlar baska yerden gelen hirsizdir ,,,,
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun adamlara dicem lakin haramın helali olmaz çaydırıcılığın olmadığı bir kanun neye yarar. soralar çalarlar 68 suçtan 78 suçtan 102 suçtan aranırlar yakalanır ,içeri atılırlar nafile sonrada çıkartırlar oh ne aşla ne güzel iş
    Cevapla
  • METEHAN 11 yıl önce Şikayet Et
    su şehri rahat yer. su şehri sivasın en iyi ilçelerinden yan gelip yatmak isteyen görevliler için olumuş, iyiki karakola uğrayıp polislerin otolarını silahlarını çalmamışlar
    Cevapla
  • hacı murat 11 yıl önce Şikayet Et
    su şehri emniyetini kutlarım..... bir gecede 20 işyeri soyulduysa o bölgenin emniyet yetkililerini kutlamak lazım demekki işlerini iyi yapıyorlar. yahu ALLAH aşkına 20 işyeri soyulurken emniyetin devriye polisleri bir köşede uyukluyorlarmıydı. pes gerçekten pes. eğer bir yerde asayiş yoksa hırsızlık vardır, asayiş yoksa kargaşa vardır. suşehri emniyeti şapkalarını önüne koyup "biz nerde yanlış yapıyoruz" demeleri gerekir.
    Cevapla
  • Hüdaverdi Hicgülmez 11 yıl önce Şikayet Et
    maske takmakta büyük suç sayılması lazım. kafasına rengi ne olursa olsun maske takan ya kuyumcu ya adam kaçırma molotof aklınıza ne gelirse maskenin arkasına sığınarak suç işliyor.ben millet vekili olsaydım maskenin büyük suç sayılması için meclise önerge verirdim .maalesef bizim tbmm babayiğit bir millet vekili çıkmıyor. ne bu zaa kar maskelı gençler markete molotof attı bilmem ne hergün böyle haberler duymaktan sıkıldık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...