Ünlülerden saç ve doku örneği alındı

İstanbul Narkotik polisi, 8 ilçede düzenlediği eş zamanlı operasyonda, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 38 kişiyi gözaltına aldı.

Ünlülerden saç ve doku örneği alındı
Ünlülerden saç ve doku örneği alındı
GİRİŞ 25.01.2013 16:54 GÜNCELLEME 25.01.2013 16:54

 20 kilo esrar ve 500 gram kokainin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınanlar arasında Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'da bulunuyor. Gün boyunca, Adli Tıp Kurumu'na götürülen zanlılardan saç ve doku örneği alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli'de 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcısı Ş.D.'yi takibe aldı. 8 ay süren takip sonrası polis operasyon için düğmeye bastı. Bu sabah saatlerinde Beşiktaş ve Şişli başta olmak üzere 8 ilçede belirlenen adreslere baskın yapıldı. Operasyonda 20 kilogram esrar, 500 gram kokain, bir miktar bonzai ve bir miktar da eroin ele geçirildi.

Ş.D. liderliğinde uyuşturucu satan ve uyuşturucu temin eden aralarında ünlülerin de bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 'Issız Adam' filminde başrol oynayan Cemal Hünal, 'Emir'in Yolu' dizisinde oynayan Çağatay Ulusoy, Türkiye güzeli Gizem Karaca, Selen Katırcıoğlu, Çağatay Ulusoy'un menajeri Ayşe Selin Boronkay, Yusuf Hasan Akgün, kamuoyunda Cenk Eren ismiyle bilinen Yüksel Venedik, Yönetmen Hüseyin Orçun Benli, Ergun Taş, Nuri Kösem'in de bulunduğu belirtildi. Yapılan aramalarda Cemal Hünal, Seren Katırcıoğlu, Çağatay Ulusoy'un evinde birer kullanımlık esrar bulunduğu açıklandı. Ünlü isimler gün boyunca Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Alınan saç ve doku örneklerinden bu kişilerin uyuşturucu kullanıp kullanmadığı tespit edilmeye çalışıldı.

Bu arada, akşam saatlerinde oyuncu Cemal Hünal emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!