Polisten fuhuş baskını: Ben alacağımı aldım

Fatih Aksaray'da randevu evlerine kadınların dağıtılacağı ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri söz konusu adrese baskın yaptı. Polisler baskını nasıl mı başlattı?

Polisten fuhuş baskını: Ben alacağımı aldım
Polisten fuhuş baskını: Ben alacağımı aldım
GİRİŞ 04.02.2013 08:12 GÜNCELLEME 04.02.2013 08:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yapılan baskında 35 kadın ile 2 işyeri sorumlusu gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete getirilen kadınlar tanınmamak için yüzleri çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı. Gözaltına alınan kadınlardan biri ise Uganda uyruklu siyahi bir kadın.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, çoğu yabancı uyruklu kadınların randevu evlerine para karşılığı satılacağı ihbarı geldi. İhbar ile harekete geçen ekipler Aksaray'daki gece kulübünü izlemeye aldı. Gece kulübü çevresinde geniş güvenlik önlemi alan ekiplerden iki polis memuru müşteri gibi içeriye girdi. Polisler, masalarına davet ettikleri kadınlarla otelde fuhuş yapmak için geceliği 500 TL'ye anlaştı. Polisler, aralarında daha önce belirledikleri “Dağıtım doğrudur, Ben alacağımı aldım" parolasını dışarıda baskın için hazır bekleyen arkadaşlarına iletti. Mesajın gelmesiyle içeriye baskın yapan ekipler 3 Türk ve 32 yabancı uyruklu kadın ile 2 işyeri sorumlusunu gözaltına aldı. Yabancı uyruklu kadınların Rus, Fas, Özbek, Gürcistan ve Uganda uyruklu oldukları öğrenildi.

KADINLAR 2 BİN İLE 10 BİN TL'YE SATILIYOR

Gözaltına alınan kadınlar yapılan sağlık kontrollerinin ardından emniyete getirildi. Kadınlar tanınmamak için çanta ve montlarıyla yüzlerini gizlemeye çalıştı. Yabancı kadınların ifadelerinin alındıktan sonra Yabancılar Şube Müdürlüğüne, Türklerin ise Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılacağı öğrenildi. İşyeri sorumlusu olan iki kişinin ise savcılığa sevk edileceği belirtildi.Gözaltına alınan kadınların gece kulübünde 2 bin ila 10 bin dolar arasında değişen fiyatlarda satıldığı ve zorla fuhuş yaptırıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • MÜMİN SEÇİM 11 yıl önce Şikayet Et
    acaba. vergisini verselerdi fuhuş denirmiydi ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi