Kafeteryada uyuşturucu operasyonu

Fatih'de bir kafeteryada jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 625 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda pakistan uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kafeteryada uyuşturucu operasyonu
Kafeteryada uyuşturucu operasyonu
GİRİŞ 28.02.2013 11:21 GÜNCELLEME 28.02.2013 11:21

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Avrupa ülkelerine uyuşturucu sevkiıyatı yapmaya hazırlanan kişilerin varlığını tespit etti. Sarıyer'den takibe alınan bu kişilerin Fatih'te bir kafeteryada buluşacakları bilgisine ulaşıldı. 21 Şubat 2013 tarihinde saat 16.30'da kafeterya içinde ve dışında önlem alan Jandarma ekipleri düzenledikleri baskında Pakistan uyruklu A.K.(25), Y.K.(27), A.J.(24) ve A.R.(25) yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilerin üzerinde bulunan sırt çantasında 625 gram kokain ele geçirildi.

Jandarma karakoluna getirilen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Burada ifadeleri alınan şüphelilerden A.K., Y.K. tutuklanırken A.J., A.R. ise sınır dışı işlemleri için Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu