Cübbeli Ahmet Hoca'ya enteresan teklif

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, bir radyo programındaki konuşmasında kendisine 'Telegol' programından yorumculuk teklifi geldiğini açıkladı.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya enteresan  teklif
Cübbeli Ahmet Hoca'ya enteresan teklif
GİRİŞ 07.03.2014 10:55 GÜNCELLEME 07.03.2014 11:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Televizyon kanallarının sürekli olarak kendisini programlara davet ettiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, "Onların derdi tabii ki raiting. Her kanaldan teklif geliyor. Hatta Telegol programından da çağırdılar. 'Gel derbi maçı izle. Bize 5 dakika yorum yap. 30 milyon bize kilitlensin' dediler. Ben de 'günah da bana kilitlensin' diyerek teklifi kabul etmedim tabii ki" dedi.

Radyodaki bu konuşmanın geçtiğimiz aylarda yapılan bir konuşma olduğu ve tekrar yayınlandığı belirtildi.

YORUMLAR 15
  • hakan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    cübbeli'nin yanlışları. Paralel yapı tarafından komployla içeri atıldığında Fethullah Gülen'e yağcılık yaparak çıkmaya çalışması yanlıştı. O'nun dışında şiaya karşı aşırı olumsuz tavrı da doğru değil. Yoksa sevdiğim saydığım bir müslüman.
    Cevapla
  • Sonsuz 10 yıl önce Şikayet Et
    "Günah da bana kilitlensin". puhahaha :):)
    Cevapla
  • Remziye 10 yıl önce Şikayet Et
    Hoca'yı unutmuşsunuz. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Hoca olmalıydı...
    Cevapla
  • FİKRİ ELALDI 10 yıl önce Şikayet Et
    HOCAMA SAYGIM SONSUZ. Önce Ahmet Kardeşime teşekkür beni bilgilendirdiniz, buna çok memnun kaldım. Diğer yorum yapan kardeşler için ben Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü hocamı eleştirmedim. Ben kiminki Hakiki ilim sahibi bir medrese killeyesinde yetişmiş hocalarımıza saygı hürmet hayır dua bize yaraşır.Hz.Kur'anın doğrultusunda Peyfamberimiz Hz.M.Mustafanın sünneti icmasıyle ilmini Müslümanlara tebliğ eden Ahmet hocam gibi hocalarımın ayaklarının türabı olurum.
    Cevapla
  • ümit öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Hocayla Oynamayın. ahmet hoca iyi bir eğitim almış mizahi yönü fazla bir hocamız lütfen onu tiye almayın ehli sünnet hocalarımızdan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?