Sektörde yepyeni bir soluk: "Radyo Vokal"

Kanal 7 Medya Gurubu'nun yeni radyosu ‘Radyo Vokal' bugün yapılan açılış töreni sonrası yayına başladı. Türkçe pop müzik yayın formatıyla Türksat 2A uydusundan yayın yapan ‘Radyo Vokal', 1 Nisan itibariyle dinleyicisine ‘merhaba' dedi.

Sektörde yepyeni bir soluk: "Radyo Vokal"
Sektörde yepyeni bir soluk: "Radyo Vokal"
GİRİŞ 01.04.2014 16:18 GÜNCELLEME 01.04.2014 20:24

Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Radyo 7'ye kardeş radyo geldi. 1 Nisan'da yayına başlayan Radyo Vokal, şimdilik uydudan ve internet üzerinden müzik severlere ulaşacak. ''Türkiye'nin en iyi vokali'' sloganıyla radyo dünyasına giren Radyo Vokal, birbirinden keyifli programlar, Türkçe pop müzik ve klasikleşmiş şarkılarla yayında olacak.

Kanal 7 Medya Gurubu'nun Radyo 7'den sonra ikinci radyosu 'Radyo Vokal' Türksat 2A uydusunda 11.830 frekansında ve www.vokalradyo.com adresinde dinleyicilerini bekliyor.

Radyo Vokal'in açılışı Kanal 7 Medya Grubu binasında kurum personelinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta Radyo 7 Genel Yayın Yönetmeni Ferman Karaçam, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Haber7.Com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan ve Kanal 7 Medya Grubu çalışanları katıldı. Radyo 7 Genel Yayın Yönetmeni Karaçam, bir süreden beri arşiv çalışmaları devam eden Radyo Vokal'in 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle hukuki ve fiili olarak yayın hayatına başladığını belirterek, Radyo 7'nin deneyimi ve birikimiyle, kardeş radyosu Radyo Vokal'in kısa zamanda sesini duyuracağını vurguladı. Karaçam, ''Radyo Vokal yeni, enerjik ve genç sesini deneyimli ve ustalaşmış olan teknik ve programcı desteği ile daha da ideal bir alana taşıyacaktır'' dedi.

Açılış katılan Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Akman ise, ''yayın gurubumuz gazete dışında bütün iletişim unsurlarına sahip. Bu aileyi yeni radyoyla büyütüyoruz. Bu radyo gençlere yönelik uydudan yayın yapacak. Talep üzerine çıktı bu aslında. En kısa zamanda umuyorum karasal yayına geçilir ve her yerden dinlenebilen bir radyoya dönüşür'' ifadelerini kullandı.

RADYO VOKAL
UYDU FREKANS BİLGİLERİ

Türksat 2A uydusu ( 42 Derece Doðu )
Frekans: 11.830
Polarizasyon: Vertical (Dikey)
Sembol: 7200
FEC: 5/6

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular