Hint ve Kore müzikleri artık Radyo Home'da!

Geniş müzik yelpazesiyle iki yeni radyo daha eklenen Radyo Home’da artık en seçkin Hint ve Kore müzikleri de dinlenebiliyor.

GİRİŞ 01.12.2016 16:25 GÜNCELLEME 01.12.2016 16:30

Farklı müzik türlerinin bir çatı altında toplandığı Radyo Home geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yayın hayatına başlamıştı. Geniş müzik yelpazesiyle iki yeni radyo daha eklenen Radyo Home’da artık en seçkin Hint ve Kore müzikleri de dinlenebiliyor.

Yerli ve yabancı poptan arabeskte, Türk Halk Müziği’nden Türk Sanat Müziği’ne tüm müzik zevklerine hitap eden en farklı ve kapsamlı dijital müzik portalı Radyo Home’da artık Hint ve Kore müzikleri de dinlenebiliyor. Dijital ortamların en çok aranan radyo platformu olmayı hedefleyen Radyo Home, bünyesine kattığı Radyo Hint ve Radyo Kore ile bu iddiasını daha da güçlendirdi. 

Her tarzdaki hit şarkıların yer aldığı radyolardan oluşan bir internet radyo portalı olan radyohome.com, internetin yanı sıra , App Store ve Google Play Store’da yerini aldı. 

Herkesin mutlaka tarzına uygun bir radyo bulabileceği radyohome.com’da ayrıca, müzik dünyasındaki en yeni haberler, ülke ve dünya gündemindeki son gelişmeler ve birbirinden ilginç videolar yer alıyor.

RadyoHome.com… “Tarzını Seç, Dinle”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!