Türkiye iftarda Mustafa Karataş ile buluşuyor

Ramazan ayının coşkusu, sevinci Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Programın ilk bölüm konuğu Yaşar Alptekin olacak.

Türkiye iftarda Mustafa Karataş ile buluşuyor
GİRİŞ 08.07.2013 17:39 GÜNCELLEME 09.07.2013 15:18 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Ramazan ayının coşkusu, sevinci Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor... İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunacağı 'Mustafa Karataş'la İftar Saati' Ramazan boyunca her gün 17.50'de canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında olacak... Programın ilk bölüm konuğu Yaşar Alptekin olacak. Galata Mevlevihanesi semazenleri de sema gösterisiyle programa renk katacak.

İftar saatlerinin vazgeçilmez programı Mustafa Karataş'la İftar Saati rahmet ayının bereketiyle Ramazan boyunca Kanal 7'de ekrana gelecek. İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunacağı İftar Saati, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle Ramazan ayının sevincini doyasıya yaşatacak. Yaşar Alptekin'in konuk olacağı Mustafa Karataş'la İftar Vakti'nde bu akşam Ramazan ve niyet konularına değinilecek. Radyo programcısı Selahattin Kocaaslan, Eyüp Sultan Camii etrafında, halkın Ramazan ayı sevincini ekrana taşıyacak. Programın dua bölümünde ise iftar ve tövbe dualarına yer verilecek.

Dualar, ilahiler, canlı telefon bağlantıları, dini konularda merak edilenlerle dopdolu bir iftar programı Kanal 7'de ekrana gelecek.

Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince her gün canlı yayınla 17.50'de Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL