Nihat Hatipoğlu'ndan izleyicilerine sürpriz

Ramazan boyunca sahur ve iftar programlarıyla sevenlerinin karşısında olacak Hatipoğlu'ndan izleyiciye sürpriz! Hatipoğlu sürpriz bir belgeselle ekrana gelecek.

Nihat Hatipoğlu'ndan izleyicilerine sürpriz
GİRİŞ 20.07.2012 09:32 GÜNCELLEME 20.07.2012 09:32
ÖNEMLİ KONULAR

Bu yıl yine iftar ve sahurda ilklere imza atacak olan Nihat Hatipoğlu, Sultanahmet meydanından hergün canlı olarak 19:45'de iftar programı ve gece 02:00'da da sahur programıyla ATV ekranlarında olacak.

KUTSAL TOPRAKLARDAN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Hatipoğlu iftar ve sahur programlarının dışında Televizyon tarihinde ilk kez yapılmış ve Ramazan ayına damgasını vuracak çok özel bir belgesel ile Atv ekranlarında olacak.

Her gün ana haber önünde yayınlanacak olan "Nihat Hatioğlu ile Rasulullahın İzinden" belgeseliyle kutsal topraklarda Peygamber efendimizin hayatı bilinmeyen çok özel yönleriyle izleyiciyle buluşacak.

Televizyon tarihinde ilk kez yapılan bu belgeselle kutsal topraklarda adeta tarih yeniden canlandırılmış olacak.

Mekkede kutsal topraklarda başlayan yolculuk görsel bir şölen ve özel bir uslupla ramazana damgasını vuracak. Ekran başındakiler izlerken kendilerini adeta o dönemlerde ve oralarda hissedecekler.

Programda Peygamber efendimizin doğumundan itiberen başlayan zorlu mücadelesi olayların yaşandığı mekanları bir bir gezerek, göstererek anlatılacaktır. Rasulullahın İzinden hergün sürükleyici ve merak uyandıran olaylar ve mekanlarla izleyicinin karşısında olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL