Rize

Maçın ardından

21:28 25 Ekim 2016
Maçın ardından

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Fethiyespor'u 3-0 yenerek gruplara kalmayı başaran Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Gruplara kalmak önemli. 90 dakika sonunda iyi bir maç çıkardık." dedi.

Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu belirtti.

Maça iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda golü bulduklarını vurgulayan Karaman, "Gruplara kalmak önemli. 90 dakika sonunda iyi bir maç çıkardık. Havanın yağışlı, zeminin ağır olması tempomuzu düşürdü. Sonuçta kazandık. Oyunun son bölümünde sahaya giren oyuncularımız gol atması sevindirici." diye konuştu.

Her futbolcunun takımın parçası olduğunu kaydeden Karaman, "Geçen sezon ikinci yarı ligde ve kupada 17-18 kişi ile mücadele ettik. Lig ve kupa kadroyu yıprattı. Bu sene biraz daha tecrübeliyiz. Kadro derinliğimiz ve genç oyuncuları aramıza katmamızın sebebi buydu. Gruplar ve ligdeki durumumuz gruptaki mücadele stratejimizi belirleyecek. Bu kadroda herkes oynamak zorunda. Böyle maçlarda futbolcular geri dönüş ve maç pratiğini geliştiriyor." şeklinde konuştu.


- Fethiyespor cephesi


Fethiyespor Teknik Direktörü Alaettin Hikmet Işık ise daha çok genç oyunculara şans vermek istediklerini söyledi.

İkinci bölgede oynamaya çalıştıklarını ancak hücum hattında başarılı olamadıklarını kaydeden Işık, "İkinci bölgede başarılı olduk ama aradığımız golü bulamadık. Çaykur Rizespor Süper Lig ekibi. Bireysel hatalardan basit goller yedik. Zor bir maçtan 3-0 yenik ayrıldık. Sakat ve cezalı oyuncumuz vardı. 17 kişi sahaya çıktık. Eksiklerimizi aradık ama yorgunluğumuz yoktu. Sonuçta zor bir ekibe karşı kaybettik." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.