Rize

Derede kaybolan çocuğun yakınları toprağa verildi

18:03 19 Temmuz 2017
Derede kaybolan çocuğun yakınları toprağa verildi

Rize'de dereye düşen 11 yaşındaki kız çocuğunu ararken boğulma tehlikesi geçiren ve tedavi gördükleri hastanede yaşamlarını yitiren iki kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Ardeşen ilçesinin Tunca beldesine bağlı Armutluk köyünde 19 Haziran'da suya düşen kara lastiğini almaya çalışırken akıntıya kapılan Nehir Zenginal'ın bulunması için Tunca Deresi'nde arama yaptıkları sırada boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitiren Adem (30) ve Muhammet Zenginal (20) için Ardeşen Merkez Camisinde tören düzenlendi.

Törene, Zenginal'ın yakınlarının yanı sıra küçük Nehir'in dedesi Abdülmecit Zenginal, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan namazın ardından Adem ve Muhammet Zenginal'ın cenazesi, Tunca beldesine bağlı Armutluk köyündeki aile kabristanlığında defnedildi.

Rize'de 19 Haziran'da dereye düşen Nehir Zenginal'ı (11) arama çalışmaları sırasında boğulma tehlikesi geçiren dayı Muhammet Zenginal dün yaşamını yitirmişti. Adem Zenginal da bugün hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.