Rize

Milli maçın ardından

23:40 11 Ekim 2018
Milli maçın ardından

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı, 0-0 berabere kaldıkları Bosna Hersek maçına ilişkin, "İkinci yarıda milli takımımızdaki ışığı gördük. Çok iyi bir prova oldu. Pazar günü inşallah Rusya'dan galibiyet ile döner ve iddiamızı devam ettiririz." dedi.

Yardımcı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Bosna Hersek ile çok iyi bir dostluk maçı oynadıklarını belirtti.

Milli takımın çok iyi olduğunu vurgulayan Yardımcı, "Rize için tarihi bir gece. Zaten amacımız milli takımı Anadolu ile buluşturup coşkuyu daha ileri taşımak. Rize seyircisine dolu tribünler için teşekkür ediyoruz. Rize, A Milli Takım maçını hak etmişti. Bize misafirperverliği gösterdiler." diye konuştu.

Servet Yardımcı, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın bugün doğum günü olduğunu hatırlatarak, "Bir doğum günü galibiyeti armağan etmek isterdik ama olmadı. İkinci yarıda milli takımımızdaki ışığı gördük. Çok iyi bir prova oldu. Pazar günü inşallah Rusya'dan galibiyet ile döner ve iddiamızı devam ettiririz." ifadelerini kullandı.


- Sinan Bolat: "Gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik"


Kaleci Sinan Bolat, iyi bir karşılaşma çıkardıklarına değinerek, "Gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. İnşallah Pazar günü iyi bir futbol ve galibiyetle döneriz." değerlendirmesini yaptı.

Sinan, bir gazetecinin A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun kaleci tercihi ile ilgili sorusuna, "Hocamın tercihi ve bana görev verdikçe elimden geleni yapacağım. Belçika Ligi'ndeki performansımı hocam şans verdikçe burada göstermeye devam etmek istiyorum. Tamamen hocamın tercihi buna saygı duymak gerek." şeklinde cevap verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.