Özdilek sitem etti: Bu kadar beklemiyordum

Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu.

Özdilek sitem etti: Bu kadar beklemiyordum
Özdilek sitem etti: Bu kadar beklemiyordum
GİRİŞ 30.08.2014 00:37 GÜNCELLEME 30.08.2014 00:37

Özdilek, "Futbolun ana kuralı topa sahip olacaksınız. Biz bugün topun peşinde koştuk. 1-1 bu anlamda iyi bir sonuç" dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, liglerin ilk maçlarının zor olduğunu belirterek, "Bunu bahane olarak söylemiyorum. Kolay değil ritim yakalamak. Maçta beklentilerin çok altında kaldık. Bu kadar beklemiyordum. İlk yarı 45 dakika kayıptı. İkinci yarı değişikliklerle hareketlendik. Rakibin direkten dönen topu ile 2-0 geriye düşebilir, kaybedebilirdik. En azından kazanamıyorsak kaybetmedik" diye konuştu. 

Eksiklerin olduğunu kabul ettiklerini ifade eden Özdilek, "15 günlük ara bize yararlı olacaktır. Bazı oyuncular beklentinin çok altında kaldı. Yeni anlayışımızı oturturken gelgitler olacaktır. Bunun ilacı zamandır. Biraz daha çalışmalıyız. eksiklerimizin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Takım olma yolunda çalışmaları gerektiğini kaydeden Özdilek, "İlk haftaların günahı olur ama daha çok çalışmalıyız. Futbolun ana kuralı topa sahip olacaksınız. Biz bugün topun peşinde koştuk. 1-1 bu anlamda iyi bir sonuç" şeklinde konuştu.