Özdilek: İki puan kaybettik

Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1-0 öne geçtikten sonra maçı berabere bitirince iki puan kaybettiklerini düşündüklerini söyledi.

Özdilek: İki puan kaybettik
Özdilek: İki puan kaybettik
GİRİŞ 15.09.2014 23:20 GÜNCELLEME 15.09.2014 23:21

Takımının Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, 1-0 öne geçtikten sonra maçın berabere bitmesinin kendilerini hüzünlendirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Maçtan önce kurguladığımız herşeyle karşı karşıya kaldık. İlk yarıyı iyi kilitledik. Rakibe pozisyon anlamında pozisyon vermedik. İkinci yarı bizim amacımız 60'a kadar oyunu taşımaktı. 49. dakikada golü bulduk. Sonrasında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Sakatlanarak Kıvanç ve Holosko'nun oyundan çıkması direncimizi düşürdü. Son 20 dakikada baskı yedik sonrasında duran toptan golü yedik. Biz buraya kazanmaya gelmiştik. Her geçen gün iyileşiyoruz."

Karşılaşmayı 1-0 öne geçtikten sonra bu sonuçla bitirmeleri gerektiğini ancak başaramadıklarını kaydeden Mehmet Özdihlek, "1-0'lık sonuçtan sonra iki puan kaybettik diye düşünmeliyiz. 1-0 maçı bitirmeliydik. Son 20 dakikada topu tutamadık. Böyle olunca duran toptan golü yedik." dedi.