Ünlü oyuncudan tam da yerinde bir itiraf

"Şöhretin içi boş sihirli olan hayattır" bu sözlerin sahibi Arzum Onan magazin dünyasındaki yalan ve pembe hayatın ne kadar boş olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncudan tam da yerinde bir itiraf
Ünlü oyuncudan tam da yerinde bir itiraf
GİRİŞ 13.10.2013 07:31 GÜNCELLEME 13.10.2013 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dokuz yıldır heykeltraşlıkla ilgilenen ünlü oyuncu Arzum Onan çok özel açıklamalar yaptı. Şan ve şöhretin boş olduğunu itiraf eden Onan, "Popüler olmayı hayatın olmazsa olmazlarından biri haline getiriyorsanız kayboldunuz demektir" dedi. İşte Arzum Onan'ın Bugün gazetesine verdiği röportajdan ilgili bölümler: 

"SİHİRLİ KELİME HAYATTIR"

Ekranda veya beyazperdede görünmeseniz de siz Arzum Onan'sınız. Halk sizi çok seviyor ve takdir ediyor. Böylesi bir şöhret herkese nasip olmaz. Bu aşamaya gelene kadar nasıl bir yoldan geçtiniz?

Çok teşekkür ederim. Popüler olmayı hayatın olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri haline getiriyorsanız eğer kayboldunuz demektir. Ama olabildiğince sakin, size ait bir alanı saklarsanız neleri korumuş olduğunuzu daha iyi kavrarsınız. Ben bunu uygulayabildiğimi düşünüyorum. Sihirli kelime 'hayat'tır. Onun dışında şan, şöhret gibi kavramların içi boş bana göre..

"TÜRKİYE'DE ŞÖHRET OLMAK ÇOK KOLAY"

*Saygın şöhret olmak sizi hangi konularda zorladı?

Saygın olmak çok güzel tabii... Ama şöhret olmakla ilgili tutumum demin söylediğim nedenlerle zaten boş bir durum. Özellikle Türkiye'de şöhret olmak çok kolay.

*Şöhret, hayatınızı dilediğiniz gibi yaşamanıza engel mi?

Bu soruya şöhretin etkileri değil de göz önünde olmanın zorlukları açısından cevap vermek daha yerinde olur. Çiftlerden iki taraf da tanınan isimler olunca her ilişkide olması gereken sorumluluk oranı bizde daha fazla hissettiriyor.

KISA SÜREN EVLİLİKLERDEN DERT YANDI

*Ünlüler dünyasında evlilikler sabun köpüğü gibi. Çiftler evleniyorlar ve en çok bir iki yıl içinde boşanıyorlar. Uzun ömürlü, mutlu bir evliliğin formülünü bize verebilir misiniz?

Sadece ünlüler arasında değil, artık günümüzde her alanda evlilikler kısa süreli oldu. Kimsenin kimseye tahammülü yok. Daha çok ve hızlı tüketen ilişkiler görüyoruz en yakınlarımızda bile. Çok beylik laflar etmek istemiyorum. Herhangi bir formül olsa keşke. Hep söylüyorum; her ilişki kendi istisnasını yaşar.

"MUTLULUĞUMUZU ANLATMAK İÇİN YORGUN DÜŞTÜK"

*Basında zaman zaman Mehmet Bey'le sizin boşanacağınıza dair asılsız haberler çıkıyor. Bu durum ilişkinizi etkiliyor mu?

Uzun süredir yok bu haberler, bekliyoruz... Şaka bir yana alıştık artık. Alıştırdılar daha doğrusu. Mutluluğumuzu ya da başkaca diğer duygularımızı açıklamak durumunda kalmaktan yorgun düştüğümüz çok zaman oldu. Çünkü bu durum yaptığımız ya da yapacağımız her şeyin önüne geçebiliyor. Oysa biz hiçbir zaman bu tür haberlerden beslenmek isteyen, buna ihtiyaç duyan bir çift olmadık.

*Sizce bu yayınların sebebi ne?

Magazin bir değirmen gibi öğütmeye ihtiyaç duyduğu sürece bu tür haberler çıkmaya devam edecektir.

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Pembe hayat boş ama cepler para dolu !. bu yüzdende hepsine katlanmak zorundasınız !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler