Cübbeli'ye iftira atan ünlü gazeteci kim?

"Uğur Dündar, kamuoyunda beni çocukların ölümüne sevinecek kadar vahşi ve barbar göstererek bana iftira attı" diye açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca bu sözleri neden sarf etti?

Cübbeli'ye iftira atan ünlü gazeteci kim?
Cübbeli'ye iftira atan ünlü gazeteci kim?
GİRİŞ 21.10.2013 06:02 GÜNCELLEME 21.10.2013 13:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hürriyet Gazetesi'nden İzzet Çapa'nın sorularını yanıtladı. Röportajın son bölümünde Cübbeli Ahmet Hoca, gazeteci Uğur Dündar'ı hedef aldı. 

HAPİSTEYKEN ALLAH'A DAHA ÇOK YAKLAŞIYORSUN

* Kaç kere hapse girdiniz?

- Toplam üç kere. 28 Şubat'ta iki kere girdim, ilkinden sonra ceza kesinleşince kalanını bitirmek üzere tekrar girdim.

* Neler geçiyordu içinizden parmaklıkların arkasındayken?

- İnsan hapisteyken Allah'tan başka kurtarıcının, dostun olmadığını hissediyor ve Allah'a daha da yakınlaşıyor. İtikatın kuvvetleniyor. Evindeki rahat döşekte 40 bin kere zikir yapsan aynı hissi bulamazsın.

* "Başıma bir şey gelir" falan diye düşünmediniz mi?

- 28 Şubat'ta düşündüm ama şu aşamada öyle şeyler pek aklıma gelmedi. Fakat 28 Şubat'ta birkaç hakarete maruz kaldım. En çok ağırıma giden sakalımın kesilmesiydi. 16 saatte Bandırma'ya götürdüler. Tuvalete giderken bile yanımda hep biri vardı. "Tespihimi verin bir dua edeyim" dediğimde "Senin duan lazım değil, istemiyoruz" cevabını aldım.

* Sizi hapse attıranlara karşı kin besliyor musunuz?

- Hayır, adaletsizlikten yana olmam. Hak edilmiş suçlar ve cezalar mahkemelerin takdirinde. Ama şimdi bazıları hapse giriyorlar, hanımlarına, kızlarına ağladıklarını gördüğümde insan olarak acıyorum hallerine.

* Herkesi affettiniz yani?

- Uğur Dündar, kamuoyunda beni çocukların ölümüne sevinecek kadar vahşi ve barbar göstererek bana iftira attı. Bunları affedemiyorum. Ben sadece Kuran'daki bir surenin mealini okudum. O ise konuşmalarımın başını önünü kesti. Lafı ona uyarlayıp iftira attı. Zaten kendisine de telefonda "Sen bana iftira attın" dedim.

YORUMLAR 15
  • ahmet ilker 10 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli Hocama Her Zaman İnandım. Allah kendisinden ebeden razı olsun. Tüm hayatını Allah için vakfetmiş bir insan. Bir nur talebesi olarak, hayırlı hizmetlerine devamını diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Hocaefendiye zulmedende gıybet edende cezasız kalmayacak.. Herkes kendini düşünsün...
    Cevapla
  • Ahmet ŞENGÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin Medarı İftiharı Araştırmacı Gazeteci Uğur DÜNDAR. HOCAM Uğur Dündar Kime İftira Atmadı ki.. Hiç Unutmam; Bu Araştırmacı Gazeteci Abimiz Bir Programında Evlerinde Kaçak Rus ve Balkan Temizlikçi, Bakıcı Çalıştıranlarla İlgili Öyle Bir Yaygara Kopardı ki..Dersin Vatan Elden Gitti. Aynı Gün Taksimde Üst Komşum Bana Uğradı: Üst Komşum İşte Bu Yabancıları Zenginlerin Evlerinde İşe Sokan Bir Aracıydı..Kahkahalarla Gülüyordu..Uğur Dündar ı Seyrettin mi Dedi; Evet Deyince .. Yahu Bu Adam Nasıl Bir Adammış Öyle.. Bunun Evinde de Benim İş Bulduğum Yabancı Kadın Çalışıyor..Bu Nasıl Bir Şeydir. Eğer Bu Kadar Büyük Bir Suçsa Kendisi Neden Bu Sucu İşliyor Dediği Günden Beri Bu Zatı Eleştirel Bir Gözle İzledim. Aman Allahım O Ne Egodur Öyle.. O Ne Kul Hakkı Tanımaz Pervasızlıktır..Allah Beterinden Sakınsın..
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Hocaefendiye zülmedenleri zaten Cenab-ı Hak cezasız bırakmaz. Esas düşündüğümüz.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Burada atıp tutanlar Hocanın suratına söylese sizlere gereken cevabı verir.. Yok sol parmak yok neden bu kadar medyatik.TV lerde sapık ilimleri aldıkça alimleri eleştirir oldunuz.Size nasıl ulaşacak bu hocalar.Varın siz ulaşın hocaya da aklınıza takılanları sorun.tavuktan kurban kesip namazı 2 vakte indirenleri seyredersiniz de oyda verirsiniz.Makyajlı kadınlarla tv kurup çıkan hocaya da lafınız olmaz.Biz diye başlayan arkadaşlar Siz kimsiniz???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi