Beşir Atalay: Şii iddiası paralel iftira

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Paralel Yapı tarafından İrancı olarak gösterilmesine ilişkin, 'Bu iftiraların nedeni İçişleri Bakanlığım'da bu yapıya yönelik tasarruflarımdan rahatsız olmalarıdır' dedi.

Beşir Atalay: Şii iddiası paralel iftira
Beşir Atalay: Şii iddiası paralel iftira
GİRİŞ 07.04.2014 09:22 GÜNCELLEME 07.04.2014 12:01

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Yeni Şafak'tan Nil Gülsüm'e verdiği röportajda paralel yapının bittiğini ve yaptıkları işlerin iftira olduğunun altını çizdi.

İşte röportajdan satırbaşları:

YOK OLUŞ NOKTASINDALAR

Cemaat açısında bu seçim sonuçları ne anlama geliyor?

Cemaatin geldiği nokta yok oluş noktasıdır. Cemaatin çok yanlış bir strateji uyguladığı besbelli. Bunu kendi içlerinde de ifade etmeye başlayanlar var ve bu giderek de artacak. Cemaati bu noktaya hangi faktörlerin getirdiği, neden böyle bir karar verdikleri konusunda çeşitli şeyler söylenebilir; gerçek sebebi belki de bir gün kendileri açıklayacaklardır ve biz de gerçek sebepleri o zaman öğreneceğiz. Dershane gibi mevzuları tâli görmek gerekir.

İRANCI-ŞİA İDDİASI İFTİRA

Paralel Yapı tarafından en çok hedef alınan isimlerden birisiniz. Sizin için İrancı, Şii türü propaganda işletiliyor. Size karşı neden bu denli yoğun bir saldırı var?

Tam olarak bilemiyorum. Ben kendim bağımsız bir kimseyim, herhangi bir grubun, yapının, cemaatin parçası değilim. Onların şahsımla ilgili İrancı, Şia gibi iddiaları da iftiradır. İçişleri Bakanlığı yaptığım dönemde bu yapıya yönelik tasarruflarımızdan rahatsız olmuş olabilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı