'Kılıçdaroğlu, sağcıları solculardan çok seviyor'

Muharrem İnce CHP ve rakibi Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

'Kılıçdaroğlu, sağcıları solculardan çok seviyor'
'Kılıçdaroğlu, sağcıları solculardan çok seviyor'
GİRİŞ 25.08.2014 06:56 GÜNCELLEME 25.08.2014 06:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanlığı’na aday olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e konuştu. 

KILIÇDAROĞLU SOLCULARI SEVMİYOR

İşte İnce'nin röportajından ilgili bölümler: 

-Dilek Akagün Yılmaz Kılıçdaroğlu partiyi ''ılımlı islamcılar''a yakınlaştırıyor diyor, sizce?
 
-Bakın, Kemal bey, sağcıları solculardan çok daha fazla seviyor. Hatta solcuları sevmiyor. 
 
-Neden?
 
-Solcuları sevmiyor, güvenmiyor, uzak duruyor, onların gücüne inanmıyor, bunu da herkese hissettiriyor. Örneğin Ankara adayını hala kabul edemiyorum ben. Yoklamalarda bile ben çıkıyordum. Bunu bire bir görüştük. ''Partinin adayı yok gibi, ben burdayım'' dedim. Hatta popüler isimleri de önemli yerlere, Emine Ülker Tarhan, Kamer Genç, Gürsel Tekin, Umut Oran aday yapalım dedim. Ben Ankara'yı kazanırdım.
 
-Ne cevap verdi Kemal Bey?
 
-Kazanmak gibi bir derdi yok ki...Her zamanki gibi cevapsızlık. Susar, dinler, yorum yapmaz, durur öyle, kendi hesaplarını yapar, kendine göre karar verir. Herkes biliyor bu huyunu zaten.
 
-Diktatör suçlaması ağır olmadı mı peki?
 
-Diktatör demedim, ''siz korku imparatorluğunu yıkacağım diye geldiniz, blok liste merkez yoklaması konuşuluyor, bu yolla diktatörlüğe gidersiniz dedim.
 
-Aynı şey. Siz uzun yıllar yan yana odalarda çalıştınız...
 
-Kemal Abimin vicdanına sesleniyorum. ''Tıpış tıpış oy vermeye gideceksiniz'' ne demek yahu?
 
O sabah karşıladım asansörde, düzeltin çok yanlış dedim, sonra odada bir daha. Özür dileyin dedim. Sonra çıkıp ''Ben de tıpış tıpış o vereceğim'' dedi... Seçmen kızdı, kırıldı. 
 
‘AK PARTİLİLER KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLİYOR’ 
 
-Baykal gidiyor, Kılıçdaroğlu geliyor, size göre göz göre göre yapılan yanlışlar... Niye?
 
-Bu konuya girmek istemiyorum. Baykaldan egemen güçlerin rahatsız olduklarını biliyorum. Pek çok Ak Partili Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Yenemez çünkü iktidarı. Iyi de iktidar umudu veremezsek, niye oy versin bana? Bakın ben partinin grup başkanvekiliyim, televizyondan öğrendim, Cumhurbaşkanı adayımızı.
 
-Tanıyor muydunuz?
 
-Hayır, bir kez karşılaşmışlığım var. İsmini ilk duyduğumda şunu düşündüm. 81 il başkanı? Kim önerdi bu adamı? 130 vekil, 60 parti meclisi üyesi... Kim dayattı?
 
-Kim?
 
-Hiçbiri değil, onu biliyorum. Bu seçimi Erdoğan'a hediye ettiler. Artık siz düşünün küresel güçler... Bu lafın tamamlamayacağım, söylenmze bu laf...  Yine gittim yanlış yaptınız dedim. Öncesinde de gittim. Emine Ülker Tarhan, Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Bekaroğlu aday yapalım, MHP'de Oktay Vural ya da Meral Akşener aday yapsın, ikinci turda en çok oy alanı destekleyelim dedim. Ya matematik bilmiyorlar ya da hediye ettiler. Birinci turda çatı aday matematik bilmeyenler işidir.

YORUMLAR 6
  • İlk Nur 9 yıl önce Şikayet Et
    İsimlere gel :). Emine Ülker Tarhan, Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Bekaroğlu mu :) Mhp de Oktay Vural ya da Meral Akşener'i aday yapsın öyle mi? Vay vay vay! Senelerin sağcısı ve solcusu nasıl da bir korku içine girmiş ki Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak için birleşiyor :) 80'lerde neden yediniz o zaman birbirinizi? O kadar insan niye öldü? Bu isimleri bırak kim gelirse gelsin yine Recep Tayyip Erdoğan karşısında nal toplardı. Halk ahmak değil biz yeni Türkiye diyoruz siz hala aynı terane de :)
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    ''Pek çok Ak Partili Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Yenemez çünkü iktidarı. ''. e bunu herkes biliyor!senin bilmediğin başında sen de olsan chp nin iktidarı asla yenemeyeceği.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    '...... KAMER GENÇ' ?. Ben yanlış mı okudum acep? Öyle demiş dimi '...Kamer Genç' ? Muharrem İnce'nin boş boş atmasını sevmezdim ama bu 'ince' espiri anlayışı beni öldürecek gülmekten! :)))) Hayal etmeye çalışıyorum ama ıı,cık olmuyor belediye başkanlığı ve Kamer Genç! Allah muhafaza!...
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce CHP genel başkanı olursa CHP’nin oyları ciddi derecede düşer.. Kamer Genç’i bile Ankara’ya aday yapma düşüncesinde adam, var mı bunun ötesi.
    Cevapla
  • pasa kara 9 yıl önce Şikayet Et
    üzülme m. ince . sagci mehepe lilerde solcu kemali seviyor.Unutma devlet bahceli cehepe genclikten gelme yani eski koyu solcu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt