Meral Akşener: O geceyi hayatımdan silmek istedim

MHP Milletvekili Meral Akşener, 28 Şubat'ın o kara günlerini anlattı.

Meral Akşener: O geceyi hayatımdan silmek istedim
Meral Akşener: O geceyi hayatımdan silmek istedim
GİRİŞ 03.05.2015 09:30 GÜNCELLEME 03.05.2015 18:13
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

MHP Milletvekili Meral Akşener, siyasi hayatının dönüm noktalarını anlattı.

Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Akşener, 28 Şubat'ta İçişleri Bakanlığı döneminin ne kadar zor olduğunu anlattı. Akşener: "Kahrolsun şeriat dedikleri günü hayatımdan çıkarmak isterim" dedi.

‘O GECEYİ HAYATIMDAN SİLMEK İSTERİM’  

28 Şubat’ta askere karşı dik duruşunuz hâlâ hatırlanıyor.

Beni en çok vuran kısmı şuydu; bir kadın mitingi yapılacaktı ve “Kahrolsun şeriat” diyorlardı. İnancıma göre şeriat, İslam demektir. İnançlı biri olarak dedirtmemem lazımdı. “Hükümete bağırın, ama bunu demeyin” dedim. Yine de birkaç yerde söylendi. O geceyi hayatımdan silmek isterim. Anlatılamayacak bir acı hissettim. Ertesi gün mahallemin arayıp lanetlemesini bekledim, ama bir kişi bile aramadı. Sonra “28 Şubat kararları gereği şeyhler içeri alınacak” diye bir dedikodu çıktı. O kişileri kurtarmak için pek çok insan aradı. O zaman anladım ki Türkiye’de inanan insanlar açısından çok karanlık bir tablo var.

YORUMLAR 53
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah be meral abla, simdi konusmasi kolay keske 28 subat döneminde konussaydin, reis sana o alcakligi yapanlari kodese koyduktan sonra konusman bos yine kabuletmeliyimki o partidedeki erkekler (!) eline su bile dökemez
    Cevapla
  • hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocaadlı yorumcu. yiğitliği 28 şubatta Meral Hanım fazlasıyla göstermiştir. Hiç kimseye sığınmadan. Millet o gün imam hatipleri boşaltırken, zora gelenler başını açarken, namazı gizli kılarken o dimdik ayaktaydı. O dönemin bir mağduru da benim bunları iyi gözlemledim.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    SEÇİMLER var KONUŞ BAKALIM...DAHA ÖNCE NEDEN SÖYLEMEDİN??? DELİKANILIYSAN...
    Cevapla
  • Halit 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti kurucuları arasında yer alır aslında kendisi. Ak partinin kurulması için verilen mücadelede yer almış ancak daha fazlası için gerekli cesareti gösteremeyerek kurulmadan adres değiştirmiştir.
    Cevapla
  • Yanlış yerde 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Akşener bu ülkede en fazla takdire laıyk şahsiyetlerin baş sıralarındadır ama ne hikmetse yanlış adreste... Onun yeri orası değil! saygılar, başarılar dileriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…