Füsun Demirel: Gerilla annesini oynamak istiyorum

Ünlü oyuncu Füsun Demirel, Cumhuriyet gazetesine tepki çekecek bir röportaj verdi

Füsun Demirel: Gerilla annesini oynamak istiyorum
Füsun Demirel: Gerilla annesini oynamak istiyorum
GİRİŞ 13.03.2016 15:21 GÜNCELLEME 14.03.2016 05:48
Bu Habere 541 Yorum Yapılmış

HDP’ye övgüler yağdıran Demirel, gençliğinde dağa çıkmak istediğini, ülkenin yangın yerine döndüğü Gezi Olaylarının tekrar başlaması gerektiğini söyledi.

GEZİ RUHU HER YERDE YAŞANMALI

- Gezi’de ütopyalara kapıldık dediniz. Gezi bir heyecandı ve bitti mi?

Ben de bunu o hareketin içinde olan bütün genç dostlara soruyorum. Ne oldu, bitti mi? Çünkü Sur’da Silopi’de, Diyarbakır’da bir sürü yerlerde, yaşananlara bakıyorum. Bence Gezi ruhunun topyekün her yerde yaşanması lazım.

- Küçükken güncenize şöyle yazmışsınız: “Devrimci olup, silahı alacağım, bu haksızlıkları yapanları kurşuna dizeceğim.” Yaş ilerledikçe haksızlık yapanlarla mücadele yöntemleriniz evrildi mi?

Aslında kafamda hiçbir şey değişmedi inan bana! Yaşım ve fiziksel durumlardan ötürü onlar biraz hayal oldu. Dağa filan çıkacaktım sözde! Hatta benim babamın beni yurtdışına yollama sebebidir.

“DEMİRTAŞ ÇOK BÜYÜK BİR UMUTTU”

-Kürt meselesine dokunan çok filminiz var. Güneydoğu’daki savaşı kimin tekrar başlattığını herkes farklı okuyor. Siz nasıl okuyorsunuz?

Demirtaş ve HDP çok büyük bir umuttu, 7 Haziran seçimi sonuçları Türkiye’deki demokrası ve özgürlükler adına çok önemliydi. PKK, Demirtaş ve HDP’ye fırsat vermedi. Hem devlet hem de PKK bu savaştan o kadar yararlanıyor ki, bitirmek istemiyor.

GERİLLA ANNESİ OLMAK İSTİYORUM

- Oynamak istediğiniz rol kaldı mı?

Çok var. Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi.

YORUMLAR 541
  • halit 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların kafalarının içi kurtlanmış. Düşünmek değil bunlarınki. "Devlet terörün,pkk nın devamını istiyormuş." Bu nasıl saçma sapan bir inanç. İnanç diyorum çünkü bunun gibiler kör gibi inadına birşeylere inanırlar. Terörist anası,nenesi olmak ona gurur veriyormuş, terörist ruhu heryerde olmalıymış. Sizler gaz verdikçe cahil genç kafasız çocuklar dağa çıkmaya devam ederler. Yüce Devletimiz,askerimiz,polisimiz de haklarından gelir. Teröre neden olanlar sizin gibi destekçiler, sempatizanlar
    Cevapla
  • gereksiz insanlar 7 yıl önce Şikayet Et
    offf sen de otur oturdugun yerde heryerden cikiyorsun
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    bence sen kadın olarak kadınlığını sergileyecek roller almalısın çünkü sen bu işin hakkını verirsin hiç şüphem yok
    Cevapla
  • Hıfz 8 yıl önce Şikayet Et
    bu hainin olmaya çalıştığı şey yaşama bakışıdır, belli bu da surdaki lağım fareleriyle aynı örgütsel fikirde ve Allahın laneti üzerlerine olsun
    Cevapla
  • Savaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşey olabilir insan,sadece insan olmak için çaba sarfetmek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'