15 yaşında 12 kez ameliyat oldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 8 yıl önce gittiği hastanede beyninde tümör tespit edilen 15 yaşındaki Ahmet Ateş, sağlığına kavuşabilmek için 12 kez ameliyat geçirdi

15 yaşında 12 kez ameliyat oldu
15 yaşında 12 kez ameliyat oldu
GİRİŞ 27.05.2014 12:57 GÜNCELLEME 27.05.2014 12:57

Beyşehir ilçesinde 8 yıl önce gittiği hastanede beyninde tümör tespit edilen 15 yaşındaki Ahmet Ateş, sağlığına kavuşabilmek için 12 kez ameliyat oldu.

Beynindeki tümör nedeniyle 12 kez ameliyat geçiren Ahmet Ateş'in (15) ailesi, çocukları için gözyaşı döküyor. Hacıarmağan Mahallesi'nde ikamet eden Ayşe ve İbrahim Ateş çifti, beynindeki tümör nedeniyle yaşamını yatağa bağımlı halde sürdürmek zorunda kalan ve mama ile beslenen oğulları Ahmet'in yaşaması için tüm imkanları seferber etti.

Anne Ayşe Ateş, 8 yıl önce baş dönmesi şikayetiyle gittikleri hastanede oğlunun beyninde tümör tespit edildiğini belirtti. İlerleyen rahatsızlığı nedeniyle oğlunun ortaokul 8. sınıfta eğitime ara vermek zorunda kaldığını ifade eden anne Ateş, beynindeki tümör nedeniyle Ahmet'in başının sürekli büyüdüğünü aktardı.

Sağlına kavuşabilmesi için oğlunun 12 kez operasyon geçirdiğini anlatan anne Ateş, "Son günlerde ellerde titreme, ağızda akıntı var. Ağzına ne verdiysek, bekletti, yutamadı. Yemeden içmeden kesildi, yürümüyor. Ağzından hazır mama akıtarak besliyoruz" diye konuştu.

Gerekli olan 2 bin 400 liralık cihazı alamıyorlar

Doktorların, oğlunun yaşaması için tekrar ameliyat olması gerektiğini söylediğini dile getiren Ateş, bunun için bir cihazın alınması gerektiğini, ancak 2 bin 400 lira olan bu cihazı alamadıklarını bildirdi. Oğlunun durumunun günden güne kötüye gittiğini dile getiren Ateş, "Kan kusmaya başladı. İsteğimiz, bu cihazın temin edilmesi ve oğlumun iyileşmesi, başka bir şey istemiyorum" dedi.

Baba İbrahim Ateş de üniversitede çaycılık yaptığını belirterek, "Allah rızası için yardım bekliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!