Muğla'da MERS virüsü şüphesi

Muğla Milas'ta üç gün önce hacdan dönen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran iki kişi, tedavi altına alındı.

Muğla'da MERS virüsü şüphesi
Muğla'da MERS virüsü şüphesi
GİRİŞ 30.10.2014 11:50 GÜNCELLEME 30.10.2014 11:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Tek (81) ve Saide Gök (67), yüksek ateş şikayetiyle 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine başvurdu.

Bunun üzerine hastanenin acil servisinde bulunan diğer hastalar tahliye edildi. Yeni başvuran hastalar da çevredeki diğer hastanelere yönlendirildi. Tek ve Gök, hastanede gözlem altına alındı.

Milas Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi İlyas Türk, hastaların üç gün önce hacdan geldiklerini, sabah saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurmaları üzerine karantina uygulaması başlatıldığını söyledi.

Türk, hastalardan alınan numunelerin Ankara Hıfzıssıhha Enstitüsüne gönderileceğini kaydetti.

YORUMLAR 2
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    günümüzde tıp gelişti teknoloji gelişti artık bi çok hastalığın tedavisi var.. teknolojinin gelişmesiyle savaşlar çogaldı.. insanların sömürge anlayışı arttı gözleri doymuyor artık insanların.. günümüzde yaşananlar tam bir vahşet.. artık insanları hastalık değil savaşlar cinayetler kazalar öldürüyor.. siz ebola diyorsunuz binlerce kişiyi öldürüyor ve ya günümüzdeki savaşlara neden çare bulamıyorsunuz.. filistin deki kobanidekilerde ölmüyor mu oralarda da yüzlerce binlerce kişi ölmüyor mü bunun cevabını kim verecek hem bu dünya da hem öbür dünya da...
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    mers virüsü dediniz insanları öldürecek dediniz ama insanları mers virüsü değil insanlarda oluşan psikolojik sorunlar öldürüyor....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar