SSK SGK TC Kimlik No ile hizmet dökümü açıklaması

TC kimlik no ile sgk ssk hizmet dökümü sorgulama yapılıyor. Hizmet dökümünüzü TC kimlik no ile görmek için yapmanız gerekenler bu sayfada

SSK SGK TC Kimlik No ile hizmet dökümü açıklaması
SSK SGK TC Kimlik No ile hizmet dökümü açıklaması
GİRİŞ 02.02.2015 10:00 GÜNCELLEME 19.08.2016 18:57
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

TC Kimlik No ile SSK SGK hizmet dökümü numaranız ile internet üzerinden ulaşabildiğiniz bilgilerden birisi de SGK SSK hizmet dökümü sorgulama işlemleri. SSK SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini TC kimlik numaranız ile kolaylıkla yapabilirsiniz. TC kimlik no ile ssk sgk hizmet dökümü nasıl öğrenilir ve nasıl sorgulanır haberimizin detaylarında yer alan bilgilerden okuyabilirsiniz.

• SGK-SSK Sorgulama; SGK-SSK sorgulama işlemini yapabilmek için iki çeşit yol kullanabilirsiniz. Bu iki yoldan bir tanesi E-SGM sayfası üzerinden SGK-SSK sorgulama işlemidir. Diğeri ise E-Devlet sistemi üzerinden yapılan SGK-SSK sorgulama işlemidir. E-Devlet sistemi sizden işlem yapabilmeniz için şifre isteyecektir. Şifreyi herhangi bir PTT şubesinden 2 TL karşılığında edinebilirsiniz. E-Devlet üzerinden SGK-SSK sorgulama yapmak istiyorsanız şifreniz ile birlikte E-Devlet sitesine giriniz. Açılan sayfanın sağ kısmında yer alan E-Hizmetler sekmesine tıklayıp açılan sayfanın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) seçeneğinden kimlik doğrulama işleminizi gerçekleştirdikten sonra SGK-SSK sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. SGK-SSK sorgulama işlemi ile yazının devamında verdiğimiz maddelere ulaşmış olacaksınız;

                                I.            Çalışmakta olduğunuz işyeri numarasına,
                              II.            Hangi ay ve yıllarda çalıştığınıza,
                            III.            İşe giriş ve işten çıkış tarihlerinize,
                            IV.            Belge kodunuza,
                              V.            Yatırılan prim miktarlarına ay ay bakabilirsiniz.
                            VI.            Ayrıca aylık ne kadar kazandığınıza ve yıllık kazancınıza da bakabilme hakkına sahipsiniz.

SGK-SSK ile ilgili tüm hizmet bilgilerinize SGK-SSK sorgulama sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.


•  SGK-SSK Hizmet Dökümü Sorgulama; Primlerinizin ne kadar yattığını öğrenmek için SGK-SSK hizmet dökümü sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz. SGK-SSK hizmet dökümü sorgulama sizin tüm hizmet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz ay ve yıl olarak tarihlere ayrılmış bir şekilde bulunmaktadır. SGK-SSK hizmet dökümü sorgulamasıyla emekli olmak için gereken bilgileri sağlayan hesaplama motorlarınızı kullanabilirsiniz.
 

•    SSK-SGK Prim Sorgulama; Toplam prim gün sayınızı öğrenebileceğiniz bir sistem olan SSK-SGK prim sayfasına da internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Buradan toplam gün sayınızı, ne kadar zaman ve hangi zamanlarda çalışmış olduğunuzu ve yatırılan prim miktarlarını SSK-SGK prim sorgulama ekranından yapabilirsiniz. Ayrıca emekli olmak için kalan gün sayınızı da öğrenebilirsiniz.
 

•    SSK-SGK Gün Dökümü; Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) gün dökümü öğrenme hizmeti ile işe başladığınız ilk tarihi, işten ayrılmışsanız işten ayrılma tarihini ayrıca tekrar işe dönüş tarihinizi, farklı işlerde çalışmış iseniz o işlerde ne kadar süre çalıştığınızı öğrenebilirsiniz. Bu bilgileri öğrendiğiniz de ise emekli olacağınız tarihi ve emeklilik maaşı hesaplama işlemlerinizi yapabilirsiniz.
 

•    SGK-SSK Maaş Hesaplama; Bu uygulama ile yaklaşık olarak ne kadar emekli maaşı alacaksınız öğrenebilirsiniz. Bu sistem bilgilendirme amaçlıdır. Net maaşınızı göstermeyecektir. Yaklaşık olarak emekli maaşınızın ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
 

•    SSK No; SSK numarası SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) sitesinden gerçekleştirebileceğiniz işlemler için gereken bir şifredir. SSK numarası ile işlemlerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
 

•    SGK-SSK İşe Giriş Sorgulama; Bu işlem ile SGK-SSK bünyesinde ne kadar süre çalıştığınızı ayrıca işe giriş zamanınızı öğrenebilirsiniz. İşe giriş tarihi emeklilik yaşı hesaplama ve emeklilik maaşı hesaplama işlemlerinde gerekli olacaktır.
 

•    SSK-SGK Randevu Alma; Daha önceleri hastanelere erken saatlerde gidip saatlerce sıra beklerken artık SSK-SGK randevu alma sistemi ile oturduğumuz yerden istediğimiz saate ve güne randevu alabilmekteyiz. SGK-SSK randevu sisteminin internet sitesi www.mhrs.gov.tr adresidir. Bu adresten istediğiniz hastane, doktor, saat ve güne randevu alabilirsiniz. Ayrıca randevu telefonlarınızdan da alınabilmektir. ALO 182 numarasını tuşlayarak yine SGK-SSK randevu alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.
 

•    SGK-SSK Borç Sorgulama; SGK-SSK borcunuzu bu sistem sayesinde internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken uyg.sgk.gov.tr adresine girmeniz yeterli olacaktır.
 

•    SGK-SSK Sicil No; Sicil numarasını SSK-SGK sorgulama işlemlerinde ve hesaplama işlemlerinde kullanmanız gerekecektir. SSK sicil numaranızı E-Devlet ve E-SGM sayfalarından öğrenebilirsiniz.
 

•    SSK Emeklilik Hesaplama; SSK emeklilik hesaplama sistemi ile ne zaman emekli olacağınızı ne kadar süre kaldığını, ne kadar daha prim yatırmanız gerektiğini ve emeklilik tarihinizi hesaplayabilirsiniz.

 

SGK SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ!

SSK EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ! 

SGK RANDEVU İÇİN TIKLAYIN

TÜM SGK SSK UYGULAMALARI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR 47
  • ramazan soylemez 6 yıl önce Şikayet Et
    ssk
    Cevapla
  • cemal derin 8 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet dökümüm
    Cevapla
  • hüseyi n naci 8 yıl önce Şikayet Et
    hani nerde yalansınız
    Cevapla
  • Sait 8 yıl önce Şikayet Et
    LANET olsun sizin yapacağınız işe
    Cevapla
  • yusuf odabaş 8 yıl önce Şikayet Et
    sikorta pirimyatıyormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı