MHRS randevu nasıl alınır? MHRS hastane randevu

MHRS hastane randevu sistemine giriş için yapılması gereken işlemlerin anlatıldığı haberimizi inceleyin.

MHRS randevu nasıl alınır? MHRS hastane randevu
MHRS randevu nasıl alınır? MHRS hastane randevu
GİRİŞ 05.04.2015 09:34 GÜNCELLEME 05.04.2015 09:34

MHRS sistemine nasıl üye olunur? MHRS sistemi üzerinden hastane randevu nasıl alınır? MHRS üzerinden hastane randevu iptal edilir mi? Hastane randevu merkezi aracılığı ile iki şekilde randevu alabilirsiniz. Dilerseniz alo 182 hattı ile randevu alabilirsiniz. Hastane randevu merkezi Alo 182 hattı ile hastane randevu alabilmek için herhangi bir iletişim aracıdan hattı tuşlayınız.

HASTANE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ! 

Çağrınızı canlı operatör karşılayacaktır. Canlı operatöre muayene olacak olan kişinin T.C. kimlik numarasını vermeniz gerekmektedir. Canlı operatör hastane randevu merkezi randevu hizmeti için kimliğinizi doğrulayacaktır. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hastanın muayene olmak istediği doktoru kliniği ve bunun gibi bilgileri canlı operatöre bildiriniz. Hastane randevu merkezi Alo 182 hattı ile randevunuzu almış bulunmaktasınız. Hastane randevunuzu iptal etmek istediğinizde de yine aynı şekilde bu hattı arayarak iptal edebilirsiniz. Canlı operatöre hastane randevunuzun iptal olmasını talep etmeniz yeterli olacaktır.

 

MHRS HASTANE RANDEVU ALMA İŞLEMLERİ

Önceleri herkesin bildiği gibi hastanelerde muayene olabilmek ve işleri erkenden bitirebilmek öğleden sonraya kalmamak için sabah erken kalkıp hastaneye gitme usulü vardı. Ama çağımızın getirdiği kolaylıklar sayesinde tüm bunlar eskide kaldı. Artık internet üzerinden de hastane randevu merkezi aracılığı ile randevunuzu alabilirsiniz. Hem de dilediğiniz saatte herhangi bir zaman zorunluluğu olmadan hastane randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane randevu merkezi aracılığı ile iki şekilde randevu alabilirsiniz. Dilerseniz alo 182 hattı ile randevu alabilirsiniz. Hastane randevu merkezi Alo 182 hattı ile hastane randevu alabilmek için herhangi bir iletişim aracıdan hattı tuşlayınız. Çağrınızı canlı operatör karşılayacaktır. Canlı operatöre muayene olacak olan kişinin T.C. kimlik numarasını vermeniz gerekmektedir.

Canlı operatör hastane randevu merkezi randevu hizmeti için kimliğinizi doğrulayacaktır. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hastanın muayene olmak istediği doktoru kliniği ve bunun gibi bilgileri canlı operatöre bildiriniz. Hastane randevu merkezi Alo 182 hattı ile randevunuzu almış bulunmaktasınız. Hastane randevunuzu iptal etmek istediğinizde de yine aynı şekilde bu hattı arayarak iptal edebilirsiniz. Canlı operatöre hastane randevunuzun iptal olmasını talep etmeniz yeterli olacaktır.

Hastane Randevu Merkezi (MHRS) İle Hastane Randevu Nasıl Alınır?

Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemi ile internet üzerinden hastane randevu alabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Daha önceden üye olmadıysanız ilk defa hastane randevu merkezi (MHRS) sistemini kullanıyorsanız üye olmak için yukarıdaki bağlantı adresine tıklayınız. Açılan sayfada bazı bilgileri girmeniz gerekmektedir. Bunun için açılan yeni sekmeye T.C. kimlik numaranızı, adınızı, soyadınızı, cinsiyetinizi, doğum yerinizi, doğum tarihinizi, baba adınızı, anne adınızı, cep telefonunuzu, sabit telefonunuzu, e-posta adresinizi ve şifrenizi giriniz. Yanında yıldız veya birden fazla yıldız olan butonları doldurmak zorundasınız. Diğer bilgilerinizi de üye olurken girmenizde herhangi bir problem olmayacaktır. Sizin tercihiniz ile zorunlu olmayan bilgileri de girebilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan ve eksiksiz olduğundan emin olunuz. Şifrenizi daha sonra unutmayacağınız bir şifre seçiniz. Girdiğiniz bilgilerden emin olduktan sonra “Kaydet” butonuna tıklayınız. Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemini kullanarak üyelik işleminizi gerçekleştirmiş bulunmaktasınız. Hastane randevu alma (MHRS)  işleminize devam edebilirsiniz.

Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemine üye olduktan sonra Vatandaş Giriş Ekranına ilk olarak T.C kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Daha sonra hastane randevu (MHRS) sistemine üyelik esnasında belirlemiş olduğunuz parolanızı giriniz. Girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan ve eksiksiz olduğundan emin olduktan sonra resimdeki sayıları girerek güvenlik kodu olarak girdikten sonra “Giriş” butonuna basmanız gerekmektedir.

Açılan sayfada sırasıyla muayene olmak istediğiniz ili, ilçeyi, hastaneyi, semt kliniğini, kliniği, klinik yerini ve hekim bilgilerini seçiniz. Size uygun olan doktoru hastaneyi ili ve bunun gibi bilgileri seçtikten sonra “Randevu Ara” butonuna tıklayınız. Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemi ile randevu alabilmek için açılan sayfada doktorunuzu ve saati seçiniz. Bu durumda hem sizin için uygun olan saat belirlenmiş oluyor hem de doktor için. Sabah erken saatlerde hastaneye gidip uzun kuyruklar beklemek zorunda da kalmıyorsunuz. Bu sayede çağımızın getirdiği kolaylıklar sayesinde internet üzerinden işleminizi kolay bir şekilde yapmış oluyorsunuz. 7’sinden 70’ine herkes hastane randevu merkezi (MHRS) sistemini kullanabilir. Daha sonra seçmiş olduğunuz hekime ait olan ve onun için uygun olan saatleri bu sayfada görebilirsiniz ve size en uygun saati belirleyerek buna göre hastane randevunuzu alabilirsiniz. Hastane randevu merkezi (MHRS) sisteminde, randevu bilgilerinizi girdikten sonra Randevuyu Kaydet seçeneğine tıklayarak hastane randevunuzu alabilirsiniz. Bunun için tekrardan önünüze gelen sayfada randevu bilgilerini kontrol ediniz. Herhangi bir aksilik olmaması sebebi ile girmiş olduğunu bilgileri kontrol ettikten sonra güvenlik kodunu giriniz. Hastane randevu (MHRS) sistemi ile randevu işleminizi tamamladıktan sonra randevu almış olduğunuz saatten ve günden 15 dakika önce hastane ya da poliklinikte olmanız gerekmektedir. Hastanede veya poliklinikte bulunduktan sonra hasta girişinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemine üyelik işlemlerinizi tamamlayıp kayıt olduktan sonra daha önceden yine bu sistemi kullanarak almış olduğunuz randevularınızı görebilirsiniz. İlave olarak da hastane randevu merkezi (MHRS) sisteminde hesap bilgilerinize girerek bunları isterseniz değiştirebilirsiniz.

Hastane randevu merkezi (MHRS) sistemi ile internet üzerinden online bir şekilde almış olduğunuz randevunuzu iptal edebilirsiniz. İptal etme işleminizi de yine hastane randevu merkezi (MHRS) sistemi aracılığı ile internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde önceden almış olduğunuz randevunuzu iptal etmek için hastane randevu (MHRS) sistemine T.C kimlik numaranız ve parolanız ile tekrardan giriş yapmanız gerekmektedir. Güvenlik kodunu da girerek tekrardan giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan Randevu Geçmişi butonuna tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra iptal etmek istediğiniz randevunun yanındaki iptal et seçeneğine tıklayarak randevunuzu iptal edebilirsiniz. Hastane randevu merkezi (MHRS) sisteminde istediğiniz zaman randevu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz ve almış olduğunuz randevularınızı herhangi bir aksilikten dolayı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sisteminde randevu alma işleminden sonra ya da randevu iptal işleminden sonra Çıkış butonuna basarak hastane randevu (MHRS) sisteminden çıkış yapabilirsiniz. Çıkış yapmanız sizin için önemli olabilir. Açık kalan sayfadan sizin adınıza başka biri randevu alabilir veya hiç haberiniz olmadan randevunuzu silebilir. Bu gibi durumlar için dikkatli olmalısınız.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması