Aspirinin inanılmaz faydası keşfedildi

Aspirinin rahim ağzı kanseri riskini azalttığı kaydedildi.

Aspirinin inanılmaz faydası keşfedildi
Aspirinin inanılmaz faydası keşfedildi
GİRİŞ 06.05.2015 11:39 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzmanlar haftada 7 kez aspirin içenlerde rahim ağzı kanserinin %47 oranında azaldığını belirtti. 5 yıl veya daha fazla süreyle aspirin kullananlarda ise risk %41 oranında azalıyor.

Daily Mail'de yayınlanan yeni bir araştırmaya göre günde bir aspirinin rahim ağzı kanseri riskini azalttığı belirtildi.

328 hasta üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda kaydedilen verilere rağmen doktora danışmadan aspirin kullanılmaması gerektiği de belirtildi.

Kontrol grubuyla birlikte yapılan incelemeler sonucunda aspirinin rahim ağzı kanseri riskini azalttığı ancak buna neyin sebep olduğunun bilinmediği kaydedildi.

YORUMLAR 2
  • üzgün 8 yıl önce Şikayet Et
    yanıltıcı bir haber amerikanın kolası almanında bu ilacımı kardeşş yapmayın ya ne mucize ya kalbe iyi kansere iyi masal bunlar doğal olmayan hiçbirşey insana methedildiği gibi fayda vermez bir verir bir alır adamdan bence 300 adamla çokkolay yanıltırsın bende 100 kişi ile ölüme sebep oluyor diye yanlı çalışma yapıp ispatlarımda alırım bana uygun denekler bitti gitti:)
    Cevapla
  • BİLGEHAN AYRIK OTU 8 yıl önce Şikayet Et
    İlaç sektörü insanları sürekli hasta etme üzerine kurulmuş yalancı bir sektör'dür. "Bilinen Yan Etkisi Yoktur(!)." Araştırmayı kim yapmış? İlgili firma bunun neresinde?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor