6 yıldır uyuyamıyor!

Vücudundaki tümör nedeniyle 6 yıldır doğru düzgün uyuyamadığını söyleyen Suriyeli Mamo Ramazan'nın, hastalığına çare bulundu.

6 yıldır uyuyamıyor!
6 yıldır uyuyamıyor!
GİRİŞ 02.09.2015 17:10 GÜNCELLEME 02.09.2015 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye'deki iç savaş nedeniyle kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeli Mamo Ramazan, kalçasındaki tümörle 6 yıl boyunca çare aradı.

Tümör nedeniyle 6 yıldır doğru düzgün uyku uyuyamadığını söyleyen 62 yaşındaki Mamo Ramazan, hastalığının çaresini Gaziantep'te özel bir hastanede çare buldu. Şehir şehir gezip tedavi olmak istediğini söyleyen Mamo Ramazan, bir türlü tedavi olamadığını söyleyerek, “Deva Hastanesi'nde çok şükür başarılı bir ameliyat sonucu tümörden kurtuldum" dedi.

“BU TÜMÖRLE 6 YIL BOYUNCA RAHAT UYKU YÜZÜ GÖRMEDİM"

Bu tümörden kurtulmak için şehir şehir gezip, ameliyat olmak istediğini ifade eden Mamo Ramazan, doktorlarla konuştuğunu fakat herhangi bir çözüm bulunamadığını belirterek, “Allah razı olsun Oktay Hocam, ameliyatı yaptı, hastalığıma çözüm buldu. Şu anda daha mutlu yaşıyorum. Yani tümörden kurtulduktan sonra, hayata bakış açım değişti. Artık çok rahat uyuyorum, rahat yemek yiyebiliyorum, artık hayatı daha çok sevmeye başladım. Bu tümörle 6 yıl boyunca hiçbir gün rahat bir uyku yüzü görmedim. Sürekli ağrılarım oluyordu" şeklinde konuştu.

“KARPUZ BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ TÜMÖR, HASTANIN YÜRÜMESİNİ ENGELLİYORDU"

Hastanın karnı ve sol kalça üzerinde karpuz büyüklüğünde bir tümör olduğunu söyleyen Opr. Dr. Oktay Tosun ise Mamo Ramazan'ın bu tümörle ilgili daha önce tedavi olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Biz gördüğümüz zaman operasyon kararı aldık. Karpuz büyüklüğünde sol kalça üzerinde oldukça büyük bir kitleydi. Başarılı bir operasyonla, bu kitleyi çıkardık. Çok sık görülen bir durum değildi. Yapılan operasyon sonrasında, hastanın şikayetleri geçti. Şu anda durumu iyi ve kendisini taburcu ettik. Bu karpuz büyüklüğündeki tümör, hastanın yürümesini engelliyordu, yürümesinde sıkıntı yapıyordu, ağrı yapıyordu. Sol kalça üzerindeki bu tümör sebebi ile hastanın bütün sosyal yaşamı etkilenmiş durumdaydı.

Tümör alındıktan sonra, hastanın durumu baya iyileşti. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Hasta Bundan sonraki süreçte ilaç tedavisi görecek. Hastanın sol kalça üzerindeki bu tümör, daha çok yumuşak doku dediğimiz dokudan kaynaklanan bir tümör. Bu kadar büyüyen bir tümör, nadir görülür. Hastanın, bu sebeple, uykusuzluk, yolda yürüyememe ve şiddetli ağrı şikayetleri oluyordu. Hastaya daha önceki başvurularında herhangi bir müdahale yapılmamıştı. Şu anda hastamızın genel durumu iyi daha önceki şikayetleri, ortadan kalkmış durumda halinden memnun."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Canada 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Acil Sifalar versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma