Devlet Hastanesi hizmette özeli solladı

Mersin Devlet Hastanesi özel hastaneyi aratmıyor.

Devlet Hastanesi hizmette özeli solladı
Devlet Hastanesi hizmette özeli solladı
GİRİŞ 03.09.2015 16:53 GÜNCELLEME 03.09.2015 17:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir süredir yenilenme çalışmalarını sürdüren Mersin Devlet Hastanesi, kadrosu makine ve donanımları ile özel hastaneleri geride bıraktı. Geçmiş dönemde önemli bir operasyon geçirecek olanların gitmekte tedirgin olduğu Mersin Devlet Hastanesi derdine derman arayanlarla dolup taşıyor. 

Yakın bir geçmişte Acil Servisin taşınması ve binada yapılan yenilenme çalışmaları, ardından cihazların son model teknolojik gelişmelerle donatılması Mersin Devlet Hastanesi'nin hem kaliteli hizmet vermesi açısından hem de doğru teşhis açısından cazibe merkezi halini aldırdı. 

Sağlık Bakanlığı'nın sağlıkta dönüşüm Hamlesi başlatmasının ardından Mersin'e rekor düzeyde verilen bütçeyle baştan aşağı yenilenen Mersin Devlet Hastanesi'nde uzman yöneticiler profesyonellik anlayışı ile hareket ederken doktorlar ise ihtiyaç dukdukları tüm cihazları ellerinin altında buldukları için hastalara daha kaliteli hizmet verebiliyor. 

Göreve geldiği günden itibaren hastanedeki hikmet kalitesini yükseltmek için yönetim kadrosuyla birlikte örnek bir çalışma yürüten Başhekim Harun Özmen, hastanelerinde artık teknik donanım yetersizliği sorun olmaktan çıktığını belirterek, "Gerek cihazların yenilenmesi, gerekse çalışanların hastalara olan yaklaşımı, temizlik ve yemeklerin kalitesi ile hastanemiz özel hastanelerle yarış edecek durumdadır. Büyük reformlar yaparak halkımıza daha kaliteli hizmet veriyoruz" dedi. 

Hastanemize günde ortalama 10 bin kişi giriş çıkış yapıyor

Günlük ortalama 10 bin kişinin sağlık hizmeti almak için geldiği Mersin Devlet Hastanesi, bölge hastanesi konumuna geldi. Yıllardır yanık ünitesi olmayan Mersin'de hastaneye yapılan yanık ünitesi ile hastalar Ankara veya Adana'ya gitmekten kurtuldu. Yanık ünitesinin yanısıra kanser hastalarının da kemoterapi tedavileride Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılıyor.

Özmen: Hastanemiz kalp hastaları içinde umut kapısı oldu

Kalp hastaları için de umut olan hastanede yenilenen teknolojik altyapısı ile Bay Pass ameliyatları da çok basit bir operasyonmuş gibi yapılıyor., Teknik donanımın yanısıra kaliteli uzman hekimlerin biraraya gelerek oluşturdukları ekipler, özel hastanelerle boy ölçüşecek durumda. 

YORUMLAR 1
  • Veysel 8 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru bir haber. Özel Hastanelerin gerilediği bir dönemde Devlet Hastaneleri atak yaptı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi