Küçük kızın kalbi dışarıda atıyor

Upuzun sarı saçlarıyla, çok güzel gülümseyen bir küçük kız. İsmi Virsaviya Borun ve henüz 6 yaşında...

Küçük kızın kalbi dışarıda atıyor
Küçük kızın kalbi dışarıda atıyor
GİRİŞ 02.11.2015 15:53 GÜNCELLEME 02.11.2015 16:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Küçük kızı bu kadar özel yapan şey ise milyonda birden daha az görülen bir hastalığa sahip olması ve 6 ay bile dayanamaz denilmesine rağmen 6 yıldır savaşıyor olması. Borun'un kalbi göğsünün dışında atıyor ve ince bir deri tabakası kalbini tutuyor.

Borun, Cantrell pentalojis  denilen dünyada çok nadir görülebilen bir hastalığa sahip. Annesinin instagramdan yayınladığı fotoğraflarla dikkat çeken Virsaviya'nın kalbinin üstünde çok ince bir deri tabakası bulunuyor. Rusya'da yaşayan küçük kız tedavi için ABD'ye gitti. 

Virsaviya Borun'un annesi Dari Borun'a hamileyken doktorlar bebeğinin asla hayatına tutunamacayacağını söylemiş. Tüm zorluklara rağmen normal bir çocuk gibi yaşamaya devam eden küçük kızın hayatı adeta pamuk ipliğine bağlı. 

Borun, sahip olduğu hastalık sebebiyle hafif bir düşmede bile çok ağır hasar görebilir. Kalbi göğüs kafesiyle korunmadığı için bu hasar ölümcül bile olabilir.

Annesi Dari Borun onun instagramda yayınladığı fotoraflar sayesinde onun tedavisi için gönüllü olan Boston Çocuk Hastanesi'nde bir doktor buldu fakat Virsaviya yüksek tansiyon sebebiyle iki yıl sonra ameliyat edilebilecek.

YORUMLAR 2
  • Aaa 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.
    Cevapla
  • DRAGON 8 yıl önce Şikayet Et
    canım kardeşim benim ALLAH TEALA yardımcısı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak