Becton Dickinson görev alanını genişletiyor!

Çok uluslu şirketlerin Türkiye’den yetenekleri tercih ettikleri bu dönemde, BD Türkiye de, görev alan ve sorumluluklarını genişletiyor.

Becton Dickinson görev alanını genişletiyor!
Becton Dickinson görev alanını genişletiyor!
GİRİŞ 25.11.2015 16:22 GÜNCELLEME 25.11.2015 16:22

Bu yaklaşım doğrultusunda Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri Direktörü Özlen Yalçınkaya’nın, sorumluluk alanına Afrika ile Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğunun (BDT) dâhil olduğu Doğu Avrupa’nın da eklenmesiyle bölgesel sorumluluğu genişletilmiş ve kendisi EMA (Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nden sorumlu  Kamu İlişkileri Direktörü pozisyonuna terfi etmiştir.

Özlen Yalçınkaya; bölgeye ilişkin kamu ilişkileri, pazara erişim stratejileri geliştirilmesi, yürütülmesi ve uygulaması konularında, BD’nin stratejik iş hedefleri doğrultusunda politika iyileştirme ve geliştirme, hükümet ilişkileri, geri ödeme ve pazar erişim ile sağlık ekonomisi alanlarında gerçekleştirilecek faaliyetlerden üst düzeyde sorumlu olacaktır.

ARTED (Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği),  MECOMED ve ADVAMED gibi endüstri derneklerinde üstlenmiş olduğu farklı liderlik sorumluluklarıyla, BD’nin sağlık hizmeti sektöründeki öncü rolünü güçlendirmesine katkıda bulunan Özlen Yalçınkaya,  İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olup Marmara Üniversitesi’nden Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans Diplomasına sahiptir.

Özlen Yalçınkaya, BD’ye katılmadan önce Kamu İlişkileri ve Pazar Erişim alanında 15 yıllık kapsamlı bir deneyime sahiptir. İlaç ve Sağlık bilimleri alanında; Pfizer New York Genel Merkezi’nde Gelişen Pazarlar Kamu İlişkileri ve Politikaları Yardımcı Direktörlüğü, Stratejik Ortaklık Geliştirme Müdürlüğü gibi yerel, bölgesel ve global farklı yönetim pozisyonlarında çalışmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk