Sağlık Bakanlığı’ndan 'Cin Hastanesi' açıklaması

Sağlık Bakanlığı, bazı basın yayın kurumlarında yer alan 'Cin Hastanesi' olarak hizmet veren kurumlara bakanlık tarafından ruhsat verildiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı’ndan 'Cin Hastanesi' açıklaması
Sağlık Bakanlığı’ndan 'Cin Hastanesi' açıklaması
GİRİŞ 04.12.2016 22:31 GÜNCELLEME 04.12.2016 22:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür. Bakanlığımız tarafından 'Cin Hastanesi' veya 'Manevi Şifa Merkezi' olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmemiştir.

İddialarla ilgili olarak İl sağlık Müdürlüğümüz tarafından adres tespiti yapılarak, inceleme başlatılmıştır. İlgili kanun çerçevesinde savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” denildi.

Aynı amaçla yayın yapan internet sitelerinin de kapattırıldığının kaydedildiği açıklamada, vatandaşların bu tür yerlere itibar etmemelerinin ve valiliklere şikayete bulunmalarının kamu yararına olacağı belirtildi. 

YORUMLAR 7
  • adam 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar cin gibi:)
    Cevapla
  • Bi dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ihtiyaç duydurmasın ama bu konu sekülerist mantıkla yaklaşılacak bir konu değil, avrupa ve amerika'da benzer işlerle uğraşanların meslek kodları dahi var ve fatura kesebiliyorlar.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandas basina bi sey gelmeden konusmak kolay. Devlet bu ise el atsa cok iyi olacak. En azindan hokkabazlar dagilir gider..
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ve abd nin Muavvizeteyn leri yok. Sen bu nimete rağmen bunlara prim veriyorsan başına gelecekleri hak ediyorsun demektir.
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    savcılığa suç duyursunda bulunmuşlar. iyi hoş da. hangi ruhsatla çalaşışıyor orası. kapatmak bu kadar zor mu Allah aşkına..Bu toplum gerçekten çarpılmış..incisi cincisi . hep para işinde..
    Cevapla
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    rüşvet kaldırılsın.
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    aslında lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu