Bebek için 60 kilo verdi

Antalya'da yaşayan 110 kilo ağırlığındaki Seda Kaçan, kilolu kadınların hamile kalmakta sıkıntılar yaşaması üzerine zayıflamaya karar vererek 8 ayda 60 kilo verdi.

Bebek için 60 kilo verdi
Bebek için 60 kilo verdi
GİRİŞ 22.02.2017 13:45 GÜNCELLEME 22.02.2017 13:45

Antalya'da dengesiz beslenme nedeniyle 110 kiloya ulaşan Seda Kaçan, geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 8 ayda 60 kilo vermeyi başardı.

Seda Kaçan (27), küçük yaşlardan itibaren hızla kilo almaya başladı. 2,5 yaşındayken 25 kilo olan Kaçan, okul yıllarında da dengesiz beslenme nedeniyle kilo almayı sürdürdü. Sürekli diyet yapmasına rağmen bir türlü kilo veremeyen ve en büyük hayali olan "annelik" duygusunu yaşamak isteyen Kaçan, çevresindeki kilolu kadınların hamile kalmakta sıkıntılar yaşaması üzerine zayıflamaya karar verdi.

Diyet ile zayıflamayı başaramayan Kaçan, tüp mide ameliyatı için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünden Doç. Dr. Ayhan Mesci'ye başvurdu. Mesci'nin hamilelikle ilgili sıkıntı olmayacağını belirtmesi üzerine ameliyata karar veren Kaçan'ın midesi bir çay bardağı kadar küçültüldü. Kaçan, ameliyattan sonra 8 ayda 60 kilo vererek 110 kilodan 50 kiloya düşmeyi başardı.

Hayatı diyet yaparak geçti

Kaçan,yaptığı açıklamada, küçük yaşlardan itibaren yaşıtlarına göre hep iki katı kiloda olduğunu söyledi. Kiloları nedeniyle annesinin desteğiyle iki yaşından itibaren yürüyebildiğini ifade eden Kaçan, hayatının kilo vermek için diyet yapmakla geçtiğini anlattı. Kiloluyken kendisine güveni olmadığını ve yapmayı hayal ettiği işleri, "Kilom var, yapamam" düşüncesiyle engellediğini belirten Kaçan, şunları söyledi:

"Ameliyattan sonra hayatımda her şey bir anda değişti. Bütün elbiselerimi yeniden almak zorunda kaldım. Yeme alışkanlıklarım değişti. Bebek sahibi olmak hep hayalimdi. Kilolu arkadaşlarım vardı ve hamile kalmakta sıkıntı yaşıyorlardı. 'Evlenirsem çocuk sahibi olmak için kilo vermem lazım' dedim. Kilo verdim ve 2,5 aylık hamileyim. Çocuğu henüz hissetmiyorum ama çok heyecanlı ve mutluyum. Hayallerime tek tek kavuştum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim