Almanya, Mira ve Bahar için harekete geçti

Almanya'da uygun kemik iliği aranan Türk lösemi hastaları 22 yaşındaki Bahar ile 2 yaşındaki Mira için, 2 Aralık'ta kampanya düzenlenecek.

Almanya, Mira ve Bahar için harekete geçti
Almanya, Mira ve Bahar için harekete geçti
GİRİŞ 27.11.2018 03:37 GÜNCELLEME 27.11.2018 03:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aynı kadere sahip olan ve yaşama tutunabilmeleri için acil kök hücre  nakline ihtiyacı bulunan soyadları açıklanmayan iki hasta için, Jaegerstr. 9,  67059 Ludwigshafen am Rhein adresindeki Carl-Bosch Lisesinde bağışçılar yerel  saatle 11.00-16.00 arasında doku tipi örneği verebilecek.

Ludwigshafen'da yaşayan Bahar ile Mannheim'da yaşayan Mira için Alman  Kemik İliği Bankasının (DKMS) düzenleyeceği kampanyaya 17-55 yaş arasında, en az  50 kilogram olan sağlıklı herkesin kök hücre vericisi olarak kayıt  yaptırabileceği belirtildi.

Tükürük yöntemiyle alınan örneklerin bu iki hastaya uymaması durumunda  veri bankalarına kayıtlı diğer hastalar için uygun olabileceği ifade edildi ve  bir yaşam kurtarmak isteyen herkesin kampanyaya katılması istendi.

YORUMLAR 5
  • ASLAN YALAVAÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim acil şifalar versin :-)
    Cevapla
  • osmanli Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben yurt disinda Stuttgarta aylemle yasiyorum biz burda katila bilecegimiz bir yer yokmu
    Cevapla
  • burada 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir uygulama. Bizde DKMS e bağış yaptik. istanbulda bir kişiye ilik verdik. o hasta simdi sağlıklı bir şekilde yaşıyor. Allah niyetinizi hayra cikarsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz bağışların kamu spotuyla destekkenmesi ve eğitin sistemie eklenmesi lazım. Allah sizden razı olsun. Allah şifa versin tüm sıkıntılı insanlara.
    Cevapla
  • halil ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiiin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti