Kesin zayıflatan Hurma yoğurt diyeti listesi maksimum kaç kilo verdirir?

Hızlı kilo vermek için şimdiye değin birçok teknikleri/yolları deneyimleyen kimselerin çok yakından incelediği hurma yoğurt diyeti, bir haftalık zaman dilimi içinde düzenli şekilde uygulanması halinde yağdan ve ödemden kurtularak zayıflamayı vaat olarak sunuyor. Uzman doktor Ender Saraç'ın da göbek eritmek ve fazla kilolardan kurtulmak isteyen insanlara özellikle yapmasını tavsiye ettiği kesin zayıflatan hurma diyeti nasıl yapılır? Popüler diyet listeleri içerisinde yer almasının yanı sıra saymakla bitmeyecek faydaları bulunan garanti kilo verdiren hurma yoğurt diyeti listesi toplamda kaç kilo verdirir?

Kesin zayıflatan Hurma yoğurt diyeti listesi maksimum kaç kilo verdirir?
Kesin zayıflatan Hurma yoğurt diyeti listesi maksimum kaç kilo verdirir?
GİRİŞ 01.09.2019 14:19 GÜNCELLEME 04.10.2019 11:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hurma diyeti listesi, vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan istenmeyen yağ tabakasından kurtulmak ve hem estetik açıdan hoş bir görünüme sahip olmak hem de sağlıklı ve güçlü bir yapıya kavuşmak isteyenlerin aradığı en güzel yöntemlerden bir tanesidir. Diyet listelerine son dönemlerde sıklıkla eklenen ve kilo vermek bakımından da büyük vaatlerde bulunan hurma diyeti, zayıflatıcı etkisiyle bilinen yoğurt ile beraber tüketildiğinde bilhassa vücudun göbek çevresinde ağırlıklı olarak meydana gelen yağları önemli ölçüde eritmeyi amaçlamaktadır. Şimdiye kadar hayalini kurduğunuz kilo verme ve zayıflama hedefinizi gerçekleştirirken vücudunuzdaki mucizevi değişime de kısa bir zaman içerisinde tanıklık edebileceğiniz Hurma diyeti nasıl yapılır? Göbek yağlarını eritmek için çare arayan kişilerin kişilere Ender Saraç'ın sunduğu inanılmaz çözüm önerisi olan Hurma diyeti listesi kaç kilo verdirir?

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

HURMA DİYETİ NEDİR? 

Bir haftalık zaman dilimi süresinde uygulanması gereken Hurma Diyeti, doğru ve eksiksiz olarak yerine getirildiğinde üç ila beş arasında kilo vermeyi vaat etmektedir. Ender Saraç'ın zayıflamak isteyen kişilere önerdiği en etkili diyet listelerinden bir tanesi olan hurma diyetini uygulamaya başlamadan evvel uzman hekime danışmanız gerekmektedir. Şayet sağlığınız için hurma diyetini yapmanızda tehlike arz edebilecek herhangi bir durum bulunmuyorsa hemen başlamaya koyulabilirsiniz.

hurma diyeti nedir

HURMA DİYETİ PÜF NOKTALARI NELERDİR?

Hurma diyetinde dikkat etmeniz gereken önemli püf noktaları bulunmaktadır, etkisini gösterebilmesi açısından bir hafta boyunca yalnızca hurma, yoğurt, yeşil çay ve su tüketmeniz gerekmektedir. Bununla birlikte bir gün boyunca tüketeceğiniz toplam hurma sayısı 21'e geçmemelidir. Aynı zamanda yedi gün süresince kesintisiz olarak sürdürmeniz lazım gelmekte ve gün içerisinde en az kırk dakika boyunca yürüyüş yapmayı da ihmal etmemelisiniz.

Tüm bunların dışında hurma diyetini uygulamanın bir diğer önemli püf noktası ise hurmalarınızı bir gün öncesinden suya yatırmanız gerekmektedir. Bu sayede göbek eritmek için yerine getireceğiniz hurma diyetinin çok daha etkili sonuçlar vermesini sağlamış olacaksınız. Hurma diyetini yapmaya başlamadan evvel ertesi gün yiyeceğiniz 21 tane hurmanınızı bıçak yardımıyla ortadan ikiye bölüp suya yatırın. Suda bekleyen hurmanın iştah kapayıcı ve tok tutucu özelliği bulunmaktadır...

hurma diyeti püf noktaları

HURMA DİYETİNİN ZARARLARI NELERDİR?

Hurma yoğurt diyeti, tek tip beslenme şekline dayalı olmasından ötürü bunu uygulayan kişilerin vücutları bazı vitamin ve minerallerden eksik kalmaktadır. Eğer ki bu diyet çok uzun vadede uygulanırsa insan sağlığı açısından tehlike arz etmeye başlayıp çeşitleri riskleri de içerisinde barındıracaktır. Hal böyle olduğu için hurma yoğurt diyetinin uzun bir zaman dilimi süresince uygulanmaması ve yalnızca bir hafta boyunca devam edilmesi gerekmektedir. Hurma yoğurt diyeti gün içerisinde 21 tane hurma ve 3 kase yoğurttan oluştuğu için alınan kalori miktarı toplamda 1200 ve 1300 civarı olmaktadır.

hurma diyeti zararları

HURMA DİYETİNİN FAYDALARI VE YARARLARI NELERDİR?

Hurma diyeti metabolizmanızın ve buna bağlı olarak yağ yakımının da hızlanmasını sağlayarak kilo verme sürecinizde size büyük katkılar sağlamaktadır. Kısa bir zaman içerisinde zayıflamak ve göbek eritmek isteyenler için birebir etki gösteren bir seçenek olan hurma diyeti aynı zamanda besleyici ve doyurucu olması sayesinde de iştahınızı kontrol altına alabileceksiniz. 

hurma diyetinin faydaları ve yararları

HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR?

Hurma diyeti için; sabah, öğle ve akşam olmak üzere toplam üç öğünde yedi tane hurma ve bir kase yağsız yoğurt yemeniz gerekmektedir. Aynı zamanda hurma diyetini uygularken de gün içerisinde bol miktarda su tüketmeye de özen gösterirseniz kilo vermek ve zayıflamak açısından oldukça güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Hurma diyetinde yalnızca ana öğünler bulunmaktadır, diyetinizin başarıya ulaşabilmesi için ara öğünlerde hiçbir şey tüketmemeniz gerekmektedir. Bununla birlikte gün içerisinde yeşil çay ve su tüketimini de serbesttir. Hurma diyeti listesi ise şu şekildedir:

*SABAH: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

*ÖĞLE: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

*AKŞAM: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Hurma diyetini yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli husus ise gün içerisinde toplamda sadece yirmi bir tane hurma tüketme imkanına sahipsiniz. Şayet belirtilen rakamın üzerine çıkmanız durumunda istediğiniz sonucu elde edemeyeceğiniz için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aynı zamanda en merak edilen konulardan bir tanesi olan hurma diyetini uygularken yoğurt ve hurmanın haricinde herhangi bir yemek asla tüketilmemelidir. Diyet listesini yerine getirirken gün boyunca o ila on iki bardak su tüketimine özen gösterin. 

hurma diyeti nasıl yapılır

HURMA DİYETİ KAÇ KİLO VERDİRİR?

Hurma diyetini yedi gün boyunca aralıksız yaptığınızda metabolik faaliyetlerinizin hızına göre beş ila yedi arasında kilo verme fırsatı elde edeceksiniz. Hurmanın açlığı yok edici özelliği ve bileşiminde yüksek oranda vitamin ve mineral barındırmasıyla beraber enerjiniz giderek kuvvetlenecek ve yorgunluk, halsizlik, bitkinlik gibi sorunlardan uzak olacaksınız. Aynı zamanda yoğurdun içerisinde büyük ölçüde kalsiyum olmasından ötürü diyeti yaparken kemiklerinizi de güçlendirerek önemli bir yatırım yapmış olacaksınız.

Son olarak hurma diyeti listesini kesinlikle yedi günden fazla uygulamamanız gerekmektedir, birkaç hafta süresince ara vermenizin akabinden dilerseniz tekrardan hurma diyetine başlayabilirsiniz. Tercih sizin...

hurma diyeti kaç kilo verdirir

YORUMLAR 10
  • Organik Hurma 4 yıl önce Şikayet Et
    https://asafhurma.com/l-tr/sp/hurma-diyeti/ Sizin için 1. sınıf kalite hurmaları Medine'den getiriyoruz. Glikoz şurubu veya koruyucu kimyasal içermiyor; Bursa'da yer alan buzhanelerimizde -8 derecede depolayarak tazeliğini koruyoruz. Bol lifli hurmalarımız tam Hurma Yoğurt diyeti için ideal.
    Cevapla
  • nur 4 yıl önce Şikayet Et
    ben sadece sabahları uyguladım ,şeker rahatsızlığımdan dolayı fazla yiyemedm ,sabah 5 tane bazen de 3 tane yedim 3 haftada 2 kg verdm
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    dün bende başladım hadi hayırlısı hurmaları suya koyuyoruz suyunuda içmeliyiz
    Cevapla
  • dilara 3 yıl önce Şikayet Et
    suya koymalarının nedeni fazla şekeri çıksın diye suyu içilmez
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben birkaç kere uyguladım. Gerçekten direk göbek eritiyor. Diyet sonrası mide küçüldüğü için zaten fazla yiyemediğinizden kiloları geri almıyorsunuz. Biraz sert bir diyet ama gerçekten değiyor. Sağlık sorununuz yoksa tavsiye ederim.
    Cevapla
  • ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    kac kilo verdiniz
    Cevapla
  • Elif Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes cok ovuyordum hadi bakalim
    Cevapla
  • kader 3 yıl önce Şikayet Et
    birde bunu deneyelim bakalım denemediğim birşey kalmadı yogurta katıp yeniliyor galiba sceba sugunu içen varmı yoksa suyu süzülüp yoğurt katılıyor uygulayan varmı aceba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!