3 günde 3 kilo verdiren kolay diyet listesi: Kesin yollardan hızlı zayıflama!

En hızlı ve kesin 3 günde 3 kilo verdiren garanti diyet listesi, her defasında iştahın önüne geçilemeyip olması düzeyin çok üstünde kalori alımıyla beraber süreç içerisinde karşılaşılabilecek hazin bir son alan kilo fazlalığını yok etme işlevine sahiptir. Bundan böyle şöyle bir silkelenip acil bir şekilde kendisine kilo noktasında çeki düzen vermeye yönelenlere özel 3 günde 3 kilo kesin verdiren ve hızlı zayıflatan garanti diyet listeleri nelerdir? Zayıflamak adına günümüzde yaygın olarak denenip tecrübe edilen 3 günde 3 kilo verdiren kalıcı ve etkili diyet listesinde hangi gıdalar / yiyecekler yer almaktadır ve hangi besinlerden uzaklaşılmalıdır?

3 günde 3 kilo verdiren kolay diyet listesi: Kesin yollardan hızlı zayıflama!
3 günde 3 kilo verdiren kolay diyet listesi: Kesin yollardan hızlı zayıflama!
GİRİŞ 03.01.2020 09:53 GÜNCELLEME 03.01.2020 09:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hızlı ve etkili 3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi, günümüzün şartları nedeniyle pek çok kişinin dışarıda çeşitli yiyecek firmalarının fast/food adı altında sattığı gıdaların/yiyeceklerin cazibesine sıklıkla kapıldığı için zaman içerisinde vücudunda yağlanma problemi meydana gelmesine çözüm niteliğinde karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda kesin ve kalıcı 3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi, tatlı krizine engel olunamaması sonucunda her fırsatta bol miktarda tüketilen şekerli besinler nedeniyle vücudunda aşırı kilo problemiyle karşılaşan kişiler için kurtarıcı niteliktedir. Yanlış-hatalı yahut çeşitli eksikleri içerisinde barındıran beslenme alışkanlığına başvuran kişilerin yanı sıra gün içerisinde hareket etmeye yeterince özen göstermeyen kimselerin de kilo problemini gidermeye yardımcı olacak 3 günde 3 kilo verdiren etkili ve kalıcı diyet listeleri nelerdir? Bilhassa vücudundaki yağlı ve sarkmış görünümden en kısa sürede uzaklaşmak isteyenleri yakından ilgilendirecek 3 günde 3 kilo verdiren sağlıklı diyet listesinde hangi besinler bulunmaktadır?

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

EN KESİN HIZLI VE GARANTİ 3 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN DİYET NASIL YAPILIR?

3 günde 3 kilo verdiren diyet listesinin kesinlikle uzun bir zaman boyunca uygulanmaması gerekmektedir, eğer mümkünse sağlık alanında uzman bir kişinin gözetimi dahilinde gerçekleştirilmesi önerilmektedir. Bununla birlikte şu detayı da atlamamak gerekir ki, kilo verme hızı ve verilen kilo sayısı kişilerin kadın veya erkek olmasına, hangi yaş grubunda bulunduğuna, sahip olduğu kiloya ve gün boyunca ne kadar hareket ettiği gibi değişkenlere bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir.

3 günde 3 kilo verdiren diyet, şok diyet grubu içerisinde bulunmaktadır. Bu nedenle şayet bu diyet uzun vadede uygulanırsa vücutta önemli derecede besin yetersizliğine sebebiyet verebilecektir. Bu nedenle 3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi maksimum bir hafta boyunca uygulanmalıdır ve bir haftanın üzerine asla çıkılmamalıdır. 

3 günde 3 kilo verdiren diyet nasıl yapılır

3 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN SAĞLIKLI VE ETKİLİ DİYETİ KİMLER UYGULAMAMALIDIR?

Bununla birlikte 3 günde 3 kilo verdiren şok diyeti kalp yahut diyabet (şeker hastalığı) gibi sağlık problemi olan kişilerin, bünye açısından hassas bir yapıya sahip olanların, alerjik semptom sorunu çekenlerin, emzirme veya hamilelik sürecinde olan kadınların uygulaması asla tavsiye edilmemektedir.

Aynı zamanda diğer tüm şok diyetlerde görülebildiği gibi 3 günde 3 kilo verdiren diyet de, kişilerde fiziksel değişimlerle beraber ruhsal değişimler de meydana gelebilmektedir. Yani, 3 günde 3 kilo erdiren diyeti uygularken çok kısıtlı miktarda kalori alacağınızdan ötürü halsizlik, bitkinlik, yorgunluk yaşayabilir ve kendinizi stresli veya gergin hissedebilirsiniz. 

3 günde 3 kilo verdiren diyeti kimler uygulamamalıdır

3 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ PÜF NOKTALARI NELERDİR?

3 günde 3 kilo verdiren diyeti uygularken sabah, öğle ve akşam olmak üzere tüm öğünlerin asla es geçilmemesi gerekir, öğün atlamadan gerçekleştireceğiniz bu diyet sayesinde sindirimin daha kolay gerçekleşmesine imkan sağlayacak ve metabolizmanın da yavaşlamasının önüne geçmiş olacaksınız. Bununla birlikte akşam saat 18:00'dan sonra kilo verme sürecine destek olması açısından hiçbir yiyeceğin tüketilmemesi önerilmektedir. Şayet isterseniz gece uykuya hızlı bir şekilde geçiş yapmak ve soluksuz-rahat bir uyku uyuyabilmek için melisa, ıhlamur, papatya çayı ve ballı ılık süt tüketebilirsiniz.

Bununla birlikte 3 günde 3 kilo verdiren diyeti uygularken sabahları uykudan uyanır uyanmaz kilo verme ve zayıflama hedefinize katkı sağlaması ve zararlı toksinlerin hızlı bir şekilde uzaklaştırılması açısından bir bardak ılık suyun içine birkaç damla limon damlatılması tavsiye edilmektedir. 

3 günde 3 kilo verdiren diyeti uygularken tercihinize bağlı olarak ana öğünlerin dışında ara öğünlere de yer verebilirsiniz. Açlığınızı yatıştırmak ve enerji toplayarak kendinizi zinde ve sağlıklı hissedebilmeniz için ara öğünlerde karpuz, armut, elma, şeftali, çilek, kayısı ya da erik gibi bir porsiyonu geçmemek kaydıyla meyve tüketebilirsiniz. Böylece gün içerisinde oluşan tatlı yeme gereksinimini giderecektir ve şekerli yiyeceklere yönelmenizin önüne set çekecektir. Aynı zamanda aşırı yeme isteğine karşı koyamayanlar için de bir çözüm niteliğindedir, diyet listesinin içerisinde yer alan besinler sizin gün içerisinde tok hissetmenizi sağlayacaktır. 3 günde 3 kilo verdiren diyeti uygularken ara öğünlerde isterseniz, çok az bir miktarda fıstık, badem, kuru üzüm, kabak çekirdeği ve fındık gibi kuru yemişlerin tüketimine de yer verebilirsiniz.

3 günde 3 kilo verdiren diyet püf noktaları nelerdir

ETKİLİ, KALICI VE HIZLI 3 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN SAĞLIKLI DİYET LİSTESİ...

3 Günde 3 Kilo Verdiren Diyet 1.Gün:

-SABAH VAKTİ:
*Tam buğday ekmeği ( 1 dilim )
*Haşlanmış yumurta ( 1 adet )
*Şekersiz çay ( 1 fincan )
-ÖĞLE VAKTİ:
*Sebze yemeği ( 1 tabak )
*Yoğurt ( 1 kase )
-AKŞAM VAKTİ:
*Sebze çorbası ( 1 kase )
*Bol yeşillikli salata ( 1 kase )

3 Günde 3 Kilo Verdiren Diyet 2.Gün:
-SABAH VAKTİ:
*Tam buğday ekmeği ( 1 dilim )
*Beyaz peynir ( 2 dilim )
*Şekersiz çay ( 1 fincan )
-ÖĞLE VAKTİ:
*Kırmızı et ( 100 gram )
*Bol yeşillikli salata ( 1 kase )
-AKŞAM VAKTİ:
*Haşlanmış sebze ( 1 tabak )

3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi

3 Günde 3 Kilo Verdiren Diyet 3.Gün:
-SABAH VAKTİ:
*Az yağlı süt ( 1 bardak )
*Haşlanmış yumurta ( 1 adet )
*Şekersiz çay ( 1 fincan )
-ÖĞLE VAKTİ:
*Sebze çorbası ( 1 kase )
*Bol yeşillikli salata ( 1 kase )
-AKŞAM VAKTİ:
*Izgara balık ( 200 gram )
*Bol yeşillikli salata ( 1 kase )

YORUMLAR 15
  • Berrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gerçektir umarım o kadar diyete yapıpta kilo veremezsem
    Cevapla
  • mkdjd 3 yıl önce Şikayet Et
    deneyecem
    Cevapla
  • ilayda 3 yıl önce Şikayet Et
    ciddem üç günde üç kilo veriliyomu
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    evet, denedim 3günde 4 kilo verdim
    Cevapla
  • Turkmenistan Gulalek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diyet çok güzelmiş gerçekten.
    Cevapla
  • Udhdbydbd 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla
  • Melda 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bazı öğünlerde değişiklik yapmama rağmen sporla 1,5 kilo verdim gayet güzel bi diyet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...