Elma sirkesi zayıflamak için ne zaman içilmeli & ne kadar tüketilmeli? Diyet...

Çeşitli yiyeceklerin tadını damaklarda bırakarak ''tam bir lezzet şöleni'' haline gelmesi için ilave edildiği gibi rutin ev temizliğinin yegane malzemesi elma sirkesi, Şu ana kadar dert ettiğiniz kilolardan kalıcı kurtulma olanağı sağlıyor. Evde hızlı ve etkili kilo verdiren diyet listesinin şimdilerde en popüleri olarak nam salan elma sirkesi ile zorlanmadan zayıflama yöntemine dair merak edilenleri araştırdık.

Elma sirkesi zayıflamak için ne zaman içilmeli & ne kadar tüketilmeli? Diyet...
Elma sirkesi zayıflamak için ne zaman içilmeli & ne kadar tüketilmeli? Diyet...
GİRİŞ 17.02.2020 23:28 GÜNCELLEME 17.02.2020 23:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Elma sirkesi diyeti, beslenme rutini için sağlıklı bir alt yapı oluşturmak ve şimdiye kadar yeme-içme hususundaki zararlı alışkanlıklarını noktalayarak kalıcı ve etkili kilo vermek için harekete geçenlerin amaçlarını aşama aşama yerine getirebilmesinde oldukça katkı sağlayacaktır. Elma sirkesi ile zayıflama yöntemi, vücut kitle endeksi olması gereken düzeyin çok üstünde olan yani fazla kilolu veya şişman (obez) kimselerin faydalanabileceği, katman haline gelen ve vücudun dışına doğru sarkan yağ tabakalarının yok olmasında kesin çözüm gösteren diyet programıdır. Aktif bir şekilde spor yapan ve mesleğini bu alanda icra eden kişiler gibi bir fit bir görünüme sahip olmak için emin adımlarla ilerleyen kişilerin deneyebileceği Elma sirkesi yöntemi ile zayıflama nasıl olur, kilo verdirir mi? Bedeninin çeşitli noktalarında oluşan fazla kilolardan eser kalmamasını isteyenler için son dönemlerde çeşitli popüler zayıflama yöntemlerinden daha iddialı, hızlı ve sağlıklı kilo verdiren Elma sirkesi diyeti ve göbek eritme kürünün yapılışı...

Sağlık açısından gerekli tüm besin ögelerini vücudunuzda biriktirmesi sayesinde hem uzun hem sağlıklı yaşam sürmeniz için uygulanması önerilen kesin ve acil zayıflatan Elma sirkesi diyeti hakkında merak edilenler!

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ELMA SİRKESİ KİLO VERDİRİR Mİ? ELMA SİRKESİNİN KİLO VERMEYE OLAN ETKİSİ NEDİR?

Son derece doğal ve sağlıklı bir besin olan elma sirkesinin kilit özelliği hiç şüphesiz aç karnınıza içmeniz halinde uzun bir zaman boyunca vücutta tokluk hissinin devam etmesidir. Böylece günün en olmadık vakitlerinde meydana gelen ve çoğu zaman ne yapılırsa yapılsın önüne geçilemeyen açlık hissiyatını bastırması sayesinde zararlı abur cuburların tüketimini de sonlandırmaktadır. Elma sirkesi içerisinde kan şekerinin düşmesinin önüne geçen bir madde bulundurması sayesinde tatlı yeme gereksinimini de yok edecek ve kilo vermeye engel faktörlerden her biri de tek tek ortadan kalkmış olacaktır.

Vücudun yorgun, bitkin ve halsiz düşmesini de ortadan kaldırarak gün boyunca canlı ve enerji dolu olmayı sağlayan elma sirkesi bileşiminde asidik özellikler de bulundurduğu için vücutta fazla yağların depolanmasına da mani olmaktadır.

elma sirkesi kilo verdirir mi

Elma sirkesi bilhassa aç karnına içildiğinde vücuttaki yağların yakım sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesine büyük ölçüde destek olmakta ve toksin maddesini de hızlıca dışarı atılması sayesinde sağlıklı, etkili ve kalıcı kilo vermeye ciddi derecede fırsat verecektir.

Elbette ki elma sirkesi ile zayıflama yönteminde dikkat edeceğiniz en önemli husus, sabahtan akşama kadar yediğiniz ve içtiğiniz porsiyon sayısında aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz, vücudunuz için en sağlıklı olan gıdaları tüketmek konusunda özellikle dikkat etmeniz ve devamlı surette hareket etmek için de gerekli imkanı kollamanız gerekmektedir.

elma sirkesinin kilo vermeye olan etkisi

Uzun yıllar boyunca gerçekleştirilen araştırmalar da elma sirkesinin zayıflamaya ve kilo vermeye olan etkisini gözler önüne sermektedir. Elde edilen bilimsel veriler ışığında şayet yemek yemeye başlamadan evvel veya yemek sırasında elma sirkesinin tüketimine yer verilirse midede tokluk hissiyatı oluşmaya başlayacaktır. Bu sayede gerek öğünlerde yemek tüketirken gerekse günün diğer zaman dilimlerinde vücut otomatik olarak fazladan kalori alımına gitmeyeceği için kilo vermek konusunda en temel ve gerekli adımlardan biri atılmış  olacaktır. Düzenli biçimde elma sirkesi içen bir kimse sabah, öğle ve akşam öğünlerinin haricinde ana öğünlerde atıştırma ihtiyacı hissetmez.

elma sirkesi ile zayıflama

ELMA SİRKESİYLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ...

Öncelikli olarak elma sirkesi asit içerikli bir gıda olduğu için bilhassa midesiyle alakalı problemleri olan kimselerin aç karnına içmesi midede hassasiyet, ekşime ve yanma gibi sorunlar oluşturabilme ihtimali olduğundan salatalarınızın üzerine ekleyerek de tüketebilirler.

Uzman doktor Ender Saraç tarafından da elma sirkesinin zayıflatıcı ve kilo verdirici etkisinden söz edilmektedir ve tüketimini alışkanlık haline getirenlerde ise hem metabolizmanın hem de yağ yakımının hızlandığının özellikle altı çizilmektedir. Elma sirkesi kürü, hemen herkesin evde bulunan malzemeleriyle kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabileceği kürdür.

elma sirkesi kürü tarifi

Göbek eritmek için elma sirkesi kürü tarifi gerekli malzemeler:

*1 bardak su

*2 yemek kaşığı elma sirkesi

*1 tatlı kaşığı bal

HIZLI KİLO VERMEK İÇİN ELMA SİRKESİ DİYETİ HAKKINDA BİLGİLER...

Hazırlayacağınız elma sirkesi karışımını dilerseniz sabah vaktinde uyanmanızın hemen ardından ve gece uykuya dalmadan evvel içebilirsiniz.

Uzman doktor İbrahim Saraçoğlu tarafından, elma sirkesinin iştahı kapama özelliği sayesinde kilo vermek – zayıflamak isteyenlerin hedeflerini gerçekleştirmesinde yadsınamaz bir katkısı olduğundan söz edilmektedir.

Aynı zamana yemek yemeye başlamadan önce ve gece uyumadan önce içilen elma sirkesinin hem kısa bir zaman içinde kilo vermeye fayda sağladığını hem de uzun vadede sağlıklı beslenmeyle beraber verilen kiloların da muhafaza edilmesini desteklediği ifade edilmektedir.

ELMA SİRKESİNİN FAYDALARI / YARARLARI…

Zayıflama / kilo verme dönemindeyken alınan gıdaların taşıdığı kalori miktarları epey önem arz etmektedir. Kalori oranı aşırı yüksek olan yiyeceğin ve içeceğin uzun vadede size fazla kilo olarak geri dönme ihtimali çok yüksektir. İşte tam da bu noktada elma sirkesi hayat kurtarıcı bir görev üstlenmektedir, içerisinde kalori düzeyinin oldukça az olması sayesinde sağlıklı ve dengeli beslenirken gönül rahatlığıyla tüketilebilir. İçecek şeklinde tüketebilme imkanınız olduğu gibi, yediğiniz yemeklerle beraber yahut salatanızda bir sos olarak da tercih edebilme olanağına sahipsiniz.

Zayıflama / kilo verme hayaline gölge düşüren en önemli unsurlardan bir tanesi de vücutta çeşitli sebeplerden ötürü oluşan şişkinlik ve ödemdir. Elma sirkesi yine bu noktada aktif biçimde görev üstlenerek vücuttan tepeden tırnağa zararlı toksinlerin bir an önce uzaklaştırılması için gerekli alt yapıyı oluşturmaktadır ve böylece sizin toksinlerden ve ödemden hızlı bir şekilde kurtulmanıza yarar sağlayarak yağ yakım sürecinizi de paralel olarak hızlandıracaktır.

Sağlıklı, etkili ve kalıcı bir şekilde kilo vermek için vücutta oluşan yağların yakılması gerekmektedir, tüketeceğimiz elma sirkesinin bileşiminde yer alan asit sayesinde metabolizmanın hızlanışa geçmesi için ortam oluşturacaktır ve düzgün bir fiziğe sahip olmanın önünde en büyük engellerden biri olan yağların da yanmasına da yardımcı olarak zayıflamak için kesin çözüm niteliğinde karşımıza çıkmaktadır.

elma sirkesi faydaları yararları

Metabolizmanın ne olduğuyla ilgili kısa bir özet geçecek olursak, vücudu yakmış olduğu enerji miktarına verilen bir isimdir. Şayet bir kimsenin metabolik faaliyetleri hızlı bir şekilde gerçekleşiyorsa zayıflaması daha rahat ve kolay olurken, metabolik faaliyetleri düşük olan kişilerde de kilo verme süreci bir hayli zor ve yavaş geçmektedir. Ancak sizin gün içerisinde yediğiniz ve içtiğiniz besinler metabolizmanın çalışma hızı üzerinde direkt olarak etki ettiği görülmektedir. Siz elma sirkesi tüketirseniz aldığınız gıdaları kaloriye çevirmek yerine enerji olarak geri dönmesine faydası dokunmaktadır.

Zayıflama / kilo verme dönemindeyken zamansız bir anda gelen yedikçe yemek isteğinizi frenleyecek ve fazladan kalori almaya set çekeceğiniz bir şeylere gereksinim duyabilirsiniz. Bu gibi durumlarda elma sirkesi sizin imdadınıza yetişmektedir, şayet gün içerisinde olmadık zamanlarda yemek yeme isteği geliyorsa elma sirkesi tüketebilirsiniz, elma sirkesinin etken maddesi olan asedik asit sayesinde kan şekeri düzeyinizin kontrol altına alınarak dengeye oturtulmasını sağlayacak ve açlığınızın yeniden tokluk hissine dönüşmesine yardımcı olacaktır.

YORUMLAR 3
  • ESMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur sirke asetik asit olduğundan yağlar üzerinde baya etkisi vardır. İştahı kapatır. Kilo vermeye yardımcı olur, grip ve soğuk algınlığına karşı direnç sağlar, tümörlü hücre oluşumunu engeller, bağışıklığı güçlendirir, enerji kaynağıdır, cildi diri tutar ve güzelleştirir, sindirim sistemini dengeler ve ağız sağlığına iyi gelir. Ama benim tavsiyem bu diyetler ciddi sebeplere yol açabilir. Doğru olan doktor eşliğinde kişiye özel yapılan diyetir.
    Cevapla
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    elma
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan en güzeli yemek yemeyeceksin spor yapacaksın yürüyüş en 20 bin adım birazcık kuruyemiş 3. 5 Fındık badem fıstık bir avuç geçmemek kaydı ile 3 hurma en az 3 litre su başka bişeye gerek yok yiyerek zayıflanılmaz 3 5 7 gün yap bak sende bişi kalıyor mu hastalıkta kalmaz inşallah ölmezsin korkma 40 gün aç kalsa insan ölmez rabbimin izni ile insanın hücreleri 40 günlük deposu vardır bilen bilir bu ilmi selam olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak