Haşlanmış patates diyeti! 'Evde hızlı kilo vermek istiyorum' diyenlere özel tüyolar

İçerisinde yer aldığı birçok yemeğe ziyadesiyle yakışarak damaklarda apayrı bir tat bırakan ve hazırlanan sofraların olmazsa olmazı şeklinde nitelendirilen Haşlanmış patatesin, bedenin birden fazla noktasında yağ kaybının meydana gelmesinde ciddi ölçüde katkı sağladığını biliyor muydunuz? Bir yandan patates tüketiminden hiçbir koşulda kopamayanlar diğer yandan da evde kolayca zayıflamanın yollarını merak edenlere yönelik hem hızlı hem de kesin kilo verdiren bir yöntem paylaşıyoruz. Basen ve göbek eritme, ayrıyeten metabolizma hızlandırma işlevleriyle hemen herkesin gereksinimlerine her bakımdan yanıt veren garanti 3 günde 5 kilo verdiren haşlanmış patates diyeti listesini ayrıntılarıyla sizlere sunduk.

Haşlanmış patates diyeti! 'Evde hızlı kilo vermek istiyorum' diyenlere özel tüyolar
Haşlanmış patates diyeti! 'Evde hızlı kilo vermek istiyorum' diyenlere özel tüyolar
GİRİŞ 21.02.2023 16:37 GÜNCELLEME 21.02.2023 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Günümüz şartlarında birçok insan tartıya çıktığı vakit hayalini kurduğu rakama erişebilmek adına geçirmesi gereken kilo verme evresini tam bir eziyet ve kabus haline getirmekte ve bununla da yetinmeyip kısa süre içerisinde de arzu ettiği gibi bir randıman elde edemediğinden ötürü de yaşantısını kendisine zindan etmektedir. Ancak 3 günde 5 kilo verdiren haşlanmış patates diyeti listesi; etkili ve hızlı zayıflamak uğrunda bin bir türlü yükün altına giren ve sarf ettiği tüm uğraşlara rağmen başarısız bir sonuçla karşılaşan kimselerin gerek motivasyonunu - enerjisini tavana çıkaracak gerekse çok kısa bir süreç içerisinde uzun bir zamandır amaçladığı fiziksel görünüme kavuşmasına büyük destek verecektir.

Bundan sonra stres ve işkence dolu bir süreci geride bırakmanızı ve gün boyunca da açlık duygusu yaşamaksızın çabucak yağ yakımına katkı sağlayacak sağlıklı kalıcı ve etkili zayıflatan, hızlı ve kesin kilo verdiren Haşlanmış patates diyeti nasıl uygulanır? Rahat ve kolay bir kilo verme dönemini sorunsuzca tamamlamanızı, bedeninizin sağlığının güç kazanmasını ve kalkan gibi korumasını vaat olarak sunmasının dışında 3 günde 5 kilo verdiren haşlanmış patates diyeti listesini bütün detayları size özel oluşturduk.

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

EN HIZLI VE KESİN KİLO VERDİREN HAŞLANMIŞ PATATES DİYETİ LİSTESİ NEDİR?

Bu diyet listesi, genel itibariyle bütün öğünlerinizde haşlanmış patates tüketme esasına dayanmaktadır. Patates, hem kalori miktarı bakımından son derece düşük olduğu gibi tüketildiğinde de vücudun uzun bir zaman boyunca tok kalmasına destek verdiği için sağlıklı ve etkili kilo verdiren diyet listelerinin göz bebeği haline gelmiştir. Aynı zamanda patates içeriğinde bol miktarda lif de barındırması açısından kendinizi aç hissetmenize ve daha fazla kalori alımına gitmenize engel olmaktadır ve böylece kilo verme sürecinizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine olanak tanımaktadır. Diğer taraftan da vücudunu saran yağ tabasından bir an önce kurtulmak için çare üstüne çare arayanlar için hızlı kilo verdiren haşlanmış patates diyetinde bir diğer avantaj ise gerek ekonomik olması gerekse nerede olursanız olun her yerde kolay bir şekilde bulabilmenizdir. 

3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi

KALICI SAĞLIKLI ETKİLİ KİLO VERDİREN HAŞLANMIŞ PATATES DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Esasına bakıldığında patates diyetinin 2 adet uygulama şekli bulunmaktadır; birincisi, 3 gün boyunca uygulanan ve sonucunda ise 5 kilo verdiren diyet listesi, ikincisi ise 7 gün süresince yerine getirilen ve beraberinde de 6 kilo verdiren diyet listesidir. Fakat, fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için 3 gün boyunca uygulanan haşlanmış patates diyeti listesinin tam ve eksiksiz şekilde yerine getirilmesi önerilmektedir. Bunun birlikte bedeninizde detoks işlevi de gören haşlanmış patates diyetini yaparken, kilo verme sürecinizde daha fazla verim elde edebilmek için öğünlerinizde yoğurda da yer vermeniz gerekmektedir. Aynı zamanda diyet programındaki kurallara kesinlikle bağlı kalmalı ve zayıflamanıza gölge düşürecek tuzlu, bol karbonhidratlı ve şekerli olan tüm yiyecek-içeceklerden uzak durmalı ve abur cubur tüketiminden de kaçınmanız gerekmektedir. her diyet listesinde olduğu gibi haşlanmış patates diyetinde de kısa süre içinde başarı sağlayabilmeniz için gün boyunca yürüyüş yapmaya ve hatta mümkünse egzersiz (spor) hareketleri de uygulanmalıdır.

haşlanmış patates diyeti nasıl yapılır

GÖBEK VE BASEN ERİTEN GARANTİ ZAYIFLATAN 3 GÜNDE 5 KİLO VERDİREN HAŞLANMIŞ PATATES DİYETİ LİSTESİ...

1.GÜN:

*Sabah kahvaltı menüsü: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
*Öğle yemeği menüsü: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
*Akşam yemeği menüsü: 8 yemek kaşığı yoğurt

7 günde 6 kilo verdiren diyet listesi

2.GÜN:

*Sabah kahvaltı menüsü: 4 yemek kaşığı yoğurt
*Öğle yemeği menüsü:  1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
*Akşam yemeği menüsü: 1 adet haşlanmış patates, 8 yemek kaşığı yoğurt

3.GÜN:

*Sabah kahvaltı menüsü: 1 adet haşlanmış patates
*Öğle yemeği menüsü: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
*Akşam yemeği menüsü: 4 yemek kaşığı yoğurt

sağlıklı ve etkili kilo verdiren

METABOLİZMA HIZLANDIRAN VE YAĞ YAKAN  7 GÜNDE 6 KİLO VERDİREN HAŞLANMIŞ PATATES DİYETİ LİSTESİ...

*1. Gün: Kahvaltıda 2 haşlanmış patates, öğlen 2 haşlanmış patates, akşam 3 haşlanmış patates tüketilir.

metabolizma hızlandıran ve yağ yakan

*2. Gün: Kahvaltıda 2 haşlanmış patates, öğlen 1 haşlanmış patates ve 1 tane kayısı, akşam ise 2 haşlanmış patates.

*3. Gün: Kahvaltıda 2 haşlanmış patates, öğlen 3 haşlanmış patates, akşam 1 haşlanmış patates.

*4. Gün: Kahvaltıda 2 adet mandalina ve elma, öğlen 2 haşlanmış patates, akşam 2 adet haşlama tavuk but ve 1 kase salata,

*5. Gün: Kahvaltıda 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 1 kayısı, 2 elma, 1 mandalina, akşam 1 haşlanmış patates salatası ve 100 gram et.

*6. Gün: Kahvaltıda 1 elma ve 2 mandalina, öğlen dilediğiniz meyveler, akşam haşlanmış patates ile yapılmış 1 kase salata ve 100 gram et veya balık.

*7.Gün: Kahvaltıda 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 1 kaşık yağ eklenmiş yeşil soğanlı patates salatası, akşam ise yarım su bardağı haşlanmış mantar veya 1 adet haşlanmış patates.

YORUMLAR 3
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun sonunda patates gibi olmakda var :)
    Cevapla
  • MustafaM. 4 yıl önce Şikayet Et
    1 günde 2 haşlanmış patates ve 4 kaşık yogurt tüketirsen zaten açlıktan geberirsin :)
    Cevapla
  • Mustafa coban 4 yıl önce Şikayet Et
    Açlıktan kimse gebermez merak etme... Allah rızka kefil. 100 kg bir insan vücudundaki yağları yakarak 6 7 ay hayatta kalabilir. Afrika da insanlarım olmasının sebebi açlık değil bağışıklık düşmesi sonucu bulaşan hastalıklarla vücudun baş edemiyor olmasıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi