3 malzeme ile 10 dakikada dişlerinizi beyazlatın!

Evde en pratik yolla dişlerinizi nasıl beyazlatacağınızı biliyor musunuz? Sizler için sadece 3 malzemeden hazırlanıp düzenli yapıldığında zamanla dişlerinizin doğal rengine kavuşturan mucize karışımı araştırdık. Ayrıca bu karışım gün içinde tüketilen kafein ve nikotinin diş yüzeyindeki etkisini azaltır. İşte 3 malzeme ile 10 dakikada dişlerinizi beyazlatın!

3 malzeme ile 10 dakikada dişlerinizi beyazlatın!
3 malzeme ile 10 dakikada dişlerinizi beyazlatın!
GİRİŞ 02.09.2019 13:44 GÜNCELLEME 02.09.2019 13:46

Dişler genetik ve tüketilen kafein içerikli besinler gibi nedenlerden ötürü zamanla sararır. Bu görüntü hem estetik güzelliği bozar hem de zamanda dişlerin sağlığını olumsuz etkiler. Bunun önüne geçmek için üretilen macunların çoğu ise diş yüzeyindeki minenin zayıflamasına ve diş kaybına neden oluyor. Beyaz dişlere sahip olmak için ise bazı kimseler tonlarca para harcamak zorunda kalıyor. Ancak eski çağlardan beri hem ağız kokusunu giderek hem diş sağlığını olumlu etkileyen hem de dişleri beyazlaştıran çok basit bir doğal formül vardır. Günlük bakımınıza ekleyebileceğiniz bu karışım 3 malzemeden oluşuyor. 10 dakika da ise dişlerin yüzeyindeki sararmayı azaltıyor. Düzenli yapılınca ise dişlerin beyazlığını artırıyor.  

 

dişleri beyazlatan karışım

3 MALZEME İLE 10 DAKİKADA DİŞLERİNİZİ BEYAZLATIN!

 

MALZEMELER

1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu

1/5 yemek kaşığı kabartma tozu

Yarım çay bardağı hindistan cevizi yağı

YAPILIŞI

Üç malzemede anti- mikrobik özelliğe sahiptir. Macun kıvamına gelene kadar üç malzemeyi bir kapta karıştırın. Daha sonra bu karışımla yumuşak hareketlerle orta sertlikte bir diş fırçası ile 10 dakika boyunca dişlerinizi fırçalayın. Soda ile gargara yaparak tükürün. Bu uygulamayı düzenli yapın. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!